Prezidentka prijíma demisie odchádzajúcich ministrov
13 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Prezidentka prijíma demisie odchádzajúcich ministrov

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prijala v utorok v Prezidentskom paláci demisiu ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (SaS). Vo funkcii ju strieda Viliam Karas.

Prezidenta SR Zuzana Čaputová prijala v utorok v Prezidentskom paláci demisiu ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Vo funkcii ho nahradí Karel Hirman.

Prezidenta SR Zuzana Čaputová v utorok v Prezidentskom paláci prijala demisiu ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivana Korčoka (nominant SaS). Vo funkcii ho vystrieda Rastislav Káčer.

Prezidenta SR Zuzana Čaputová v utorok v Prezidentskom paláci prijala demisiu ministra školstva Branislava Gröhlinga (SaS). Dočasným vedením rezortu poverila premiéra Eduarda Hegera (OĽANO).

Aktuálne! Z minúty, na minútu
Aktuálne! Z minúty, na minútu o dianí na Slovensku, zo Zahraničia, z regiónov Slovenska, ale aj z oblasti ekonomiky. Už nemusíte hľadať inde. Buďte v obraze! Iba s Hlavným denníkom. 20 55 Ukrajina a Spojené štáty niekoľko mesiacov vyvíjajú... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik