JUDr. Géci: Teraz musíme vydržať!
13 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Marek Géci (Život-Národná strana) na sociálnej sieti občanom ponúka jednu výzvu a niekoľko pozvánok, v rámci ktorých upozorňuje na dôležitú zmenu. Je presvedčený, že teraz treba vydržať!

Je načase!

"Priatelia, zahoďme spoločné hádky, to čo nás rozdeľuje a spojme sa!" Vyzýva občanov Slovenska Marek Géci zo strany Život-NS. 

A práve preto pozýva

"Čaká nás občiansky protest 14.9.pred NRSR od 15:30hod. a opozičný, ktorý bude: (zmena organizátora na 20.9.❕)!" Upozorňuje na zmenu. Tú si podľa organizátorov vynútila situácia okolo pohrebu britskej kráľovnej Alžbety a tak by dianie na proteste nemalo taký mediálny dosah.

Odborníci varujú: Pozor na podvodné aplikácie!
S príchodom smartfónov sa vývojári vrhli na tvorbu nových aplikácií, pričom nie všetky sú také, ako by sa očakávalo. Mnohé totiž slúžia na to, aby získali prístup k vašim osobným údajom. Na čo sa zameriavajú Spoločnosť Bitdefender v Google Play... Čítať ďalej
13 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

"Je to prvá séria dvoch protestov kde môžeme ukázať občiansku jednotu. Príďme kto môžeme na jeden aj druhý protest," píše na Facebooku Géci.

Týmto to nekončí

"Po týchto protestoch sa pripravujú ďalšie dva a to na 17.10. a 17.11.Teraz musíme vydržať, zjednotiť sa a žiadať túto vládu a prezidentku, aby okamžite konala, podali demisiu a následne čo najskôr došlo k predčasným voľbám," vysvetľuje Géci ciele protestov.

&set=a.515996917194290

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik