V Bratislave hlásia v pondelok ráno nehody i kolóny
12 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

V pondelok ráno sa stala nehoda na bratislavskej diaľnici D1 pred Prístavným mostom v smere z Ružinova. Zrazili sa nákladné a osobné auto, blokovaný je stredný pruh. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. So zdržaním treba rátať v Bratislave na Záhradníckej pri súde smerom do centra, kde sa zrazili tri autá.

Vodiči sa krátko zdržia v hlavnom meste aj na Prievozskej smerom do centra, kde tiež došlo k nehode.
Kolóny hlásia vodiči na bratislavskej diaľnici D1 od Zlatých pieskov v smere na Prístavný most do Petržalky, zdržia sa asi 20 minút.
Stella centrum na svojom webe informuje o zdržaní do desať minút na Račianskej pri železničnom podjazde Vinohrady v smere do centra.

Nový minister zahraničia Káčer: "Komunizmus bola odporná diktatúra"
Novým šéfom diplomacie bude Rastislav Káčer. Jeho vymenovanie do funkcie ministra zahraničných vecí navrhol prezidentke Zuzane Čaputovej premiér Eduard Heger. Kto Rastislav Káčer je? S rôznymi prestávkami pôsobí už dlhé roky v diplomatickej službe... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik