Pellegrini totálne odrovnal Remišovú! ČO na ňu vytiahol?
12 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Peter Pellegrini, predseda strany Hlas-SD v priamom prenose doslova umlčal Veroniku Remišovú. Jej strana Za ľudí, tváriaca sa ako rýdzo transparentná, zrejme až taká "čistá" nie je. Podľa Pellegriniho je zaviazaná za pomoc ekonomickým skupinám. Môže byť práve toto jeden z dôvodov, prečo ministerka Remišová kategoricky odmieta predčasné voľby?!

Pellegrini v diskusnej relácii na RTVS na adresu Remišovej uviedol: “Vy ste si zobrali pôžičky od oligarchov, od bohatých ľudí. Neviem na základe čoho vám požičali. Jedno vám požičal pán prezident Kiska, ktorý je obvinený z daňových podvodov. Druhý vám požičal jeden veľký, veľký majiteľ bratislavského developera, jedného z najväčších. Aj od neho máte pôžičku. A potom aj obrovská sieť obchodu s elektronikou,” umlčal Remišovú Pellegrini a tým odkryl informácie o finančnom pozadí strany Za ľudí.

Podľa Pellegriniho je namieste pýtať sa, prečo im nepožičala banka ale platia ich oligarchovia a či za to nechcú aj niečo na revanš.

Nový minister zahraničia Káčer: "Komunizmus bola odporná diktatúra"
Novým šéfom diplomacie bude Rastislav Káčer. Jeho vymenovanie do funkcie ministra zahraničných vecí navrhol prezidentke Zuzane Čaputovej premiér Eduard Heger. Kto Rastislav Káčer je? S rôznymi prestávkami pôsobí už dlhé roky v diplomatickej službe... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik