Ilava: Primátorom chce byť roľník, manažér i súčasný primátor
12 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

V Ilave zaregistrovala mestská volebná komisia troch kandidátov na primátora v jesenných voľbách. Radnica o tom informovala na svojej webovej stránke.

O post primátora najmenšieho okresného mesta v Trenčianskom kraji sa uchádzajú 55-ročný samostatne hospodáriaci roľník Ľuboš Greguška (Národná koalícia/Nezávislí kandidáti), 33-ročný manažér Lukáš Koník (Hlas – sociálna demokracia) a súčasný 53-ročný primátor Viktor Wiedermann (Dobrá voľba a Umiernení).

Mestská volebná komisia zaregistrovala 20 kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva, 16 nominovali politické strany a hnutia, štyria kandidujú ako nezávislí.

Ján Mažgút, kandidát na predsedu BSK: Spokojný občan, prosperujúci kraj
V exkluzívnom rozhovore s Jánom Mažgút, kandidátom na predsedu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) sa dozviete, kde vidí nedostatky súčasnej bratislavskej župy, ale aj to, prečo by mala vláda venovať viac pozornosti jednotlivým župám na... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik