Analytik Baránek: Budete mrznúť, hladovať, niektorí umriete a to ešte v zlej nálade! (VIDEO)
12 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Situácia v Európskej únii začína byť v súvislosti s energiami napätá. Hlavne s nadchádzajúcou zimou, skonštatoval vo videu politický analytik Ján Baránek. To, aby sme nemrzli, neboli hladní a nemali zo všetkého zlú náladu bolo v našich rukách. Len my sme takí sprostí, že sme sa toho vzdali.

"Európska únia nás núti znížiť spotrebu elektrickej energie o 15 percent," cituje Baránek slová ministra hospodárstva Richarda Sulíka. A analytik sa pýta: "Čo to tu tára za nezmysli táto atrapa, toto technokratické monštrum?"

"Čo je Európska únia, aby nám rozkazovala, koľko my máme na Slovensku míňať elektrickej energie, keď si ju vieme vyrobiť!? Čo EÚ do toho!?," pýta sa Baránek.

A hneď si aj odpovedá: "To ju je do toho, že nejaký chrapúň nás priviedol do stavu, že ju musíme predávať na burzu. Do stavu, že ďalšia nula Leyenová, ktorá priviedla Bundeswehr do stavu masového zúfalstva a Merkelová už nevedela, čo čo s ňou má robiť, tak ju posunula do Bruselu, tak tá tu ide blúzniť o šetrení," rozčúlil sa Baránek vo videu.

Celé video Jána Baránka si môžete pozrieť tu:

Pod hlavičkou „boja proti terorizmu“ USA vyvážajú nestabilitu a drancujú cudzie zdroje už 21 rokov
V nedeľu sme si pripomenuli 21. výročie útokov z 11. septembra. Uprostred smútku za obeťami je zrejmé, že veľkú časť sveta za posledné dve desaťročia zasiahli odvetné vojny americkej vlády proti terorizmu. No globálna situácia sa stala len... Čítať ďalej
12 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik