A tak sme sa tešili! Romana Tabák nedorazila do televízie, internet sa váľa od smiechu
11 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

V nedeľnej diskusii V politike na spravodajskej TA3 sa mal objaviť miláčik Slovákov - poslankyňa Romana Tabák. Mnohí si už k televízoru chystali pukance a tešili sa na jej výroky. Prišlo však sklamanie. Moderátor Rastislav Illiev oznámil, že sa na poslednú chvíľu ospravedlnila.

Najnovšia členka strany Sme rodina je známa svojimi svojskými názormi na slovenské, ale aj svetové dianie, ktoré by sa oplatilo vydať knižne ako politickú satiru a netreba zabúdať na jej prešľapy, ktorými sa ešte aj pochváli na internete, píše portál Media Klik.

Slovenský internet nezostal bez odozvy. Je očividné, že na vystúpenie Romany Tabák čakali mnohí a nedá sa skrývať veľké sklamanie z jej neúčasti. Slovensko by sa znova dozvedelo, čo doteraz ani netušilo. Snáď nabudúce.

Medvedík Paddington plače: Dojemný odkaz kráľovnej
Natočili spolu rozkošné video! Malo to byť súkromné ​​prekvapenie od kráľovnej Alžbety II. (†96) svojim blízkym aj celej monarchii, ktoré panovníčka natočila pri príležitosti tohtoročného platinového jubilea. A podarilo sa! Teraz ikonický medvedík... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik