Roman Michelko: Nominácie na ministrov sú úplný bizár
11 | 09 | 2022 I Eka Balašková

Michelko sa v tradičnej týždňovej glose venuje dvom témam - jednak faktom, ktoré vyplývajú z rozhovoru s Jánom Kaľavským a nomináciám na ministerské posty po odídenej SaS.

Nie jeden mŕtvy a na Slovensku ticho

„Nezačali na Slovensku zomierať aktéri káuz, ktoré vyšetruje NAKA? Balvan sa obesil, Polóny sa zastrelil, Böhm sa zastrelil. Mikulca našli mŕtveho akože na úteku, kvôli nemu sme falšovali úradné záznamy. Mikulcova žena potom obviňovala z jeho smrti NAKA, nuž a nejaký chlap prerazil bránu a zastrelil ju... Advokát takáčovcov Almáši náhle zomrel cestou na súd. Mne ide o život. Nechcem byť utýraný a náhodne mi oko vypadne pri kľukoch. To nechcem zažiť. Viem, čoho sme boli schopní,“ cituje Michelko Kaľavského a upozorňuje, že v každej normálnej krajine by takto vyrieknuté svedectvo viedlo k masovým demonštráciám, k pádu vlády a následne predčasným voľbám a k potrestaniu policajtov a všetkých, ktorí im kryli chrbát.

Rozpoltený Naď: Včera MOR HO! A dnes - Vojna je ZLÁ!
Minister obrany Jaroslav Naď sa už zrejme nevyzná sám v sebe. Jeden deň úprimne šťastný kričí na sociálnej sieti Poďme ukrajinskí hrdinovia, len tak ďalej! Mor ho! A hneď na ďalšie ráno je proklamuje, že vojna v akejkoľvek forme je zlá a doplácajú... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Veci, o ktorých sa nežartuje

„Zlom, prečo som začal vypovedať, nastal raz večer. Volal som Čurillovi v súvislosti s neskôr obvineným kolegom Kučerkom a Čurilla mi povedal - neboj sa, čoskoro budeš mať možnosť ísť k nim domov a môžeš mu zastreliť deti. To bol prvý zlom. O strieľaní detí sa ani nežartuje. Druhý zlom prišiel, keď zomrel generál Lučanský a kolegovia sa tešili. To som si povedal, že sú zvieratá,“ cituje ďalej Michelko Kaľavského otrasné svedectvo o neprípustnom lámaní charakterov, klamaní sudcov a výrobe dôkazov. 

Oveľa viac toho nevieme

Podľa Michelka to nevedia ani čurillovci a preto robia chybu za chybou. 

"Je najvyšší čas, aby aj slovenský národ pochopil, kam ho táto vláda vedie a povedal dosť," upozorňuje Michelko.

Farkašovský: Európa platí obrovskú daň
Novinár a exposlanec Karol Farkašovský upozorňuje, že zbrane, demagógia a peniaze sa vždy mali navzájom radi. Vo svojom statuse upozorňuje na to, ako spolu súvisia. Obyvatelia Únie ochladli "EÚ a jej členské štáty majú problémov vyše hlavy.... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Noví ministri - ďalšia katastrofa

Tak vidí Michelko nominácie na miesta po odídenej SaSke. Hirmana vníma, ako politického aktivistu, ktorý sa preslávil výrokom, že štát nemá čo zabezpečovať ropu pre Slovnaft, pretože je to súkromná firma a kto chce, tak si zabezpečiť ropu dokáže sám.

Rastislav Káčer sa okrem iného preslávil vyvesením dúhovej vlajky na naše veľvyslanectvo v Budapešti počas tamojšieho Prajdu, ale aj šéfovaním GLOBSECu.

Kandidát na post ministra spravodlivosti Ľudovít Bradáč sa podľa Michelka dá charakterizovať, ako „antiHarabin“.

Adepti na ministra školstva, ktorí teoreticky prichádzajú do úvahy, sú absolútne protipóly. Daniel Bútora je absolútny slniečkar a progresivista, jeho gymnáziu šéfuje manžel bývalej podpredsedníčky PS Zory Jaurovej; no a Richard Vašečka - poslanec za OĽaNO, ktorý by podľa Michelkového tvrdenia vrátil školstvo asi tak o sto rokov dozadu.

Hviezdny pár Habera-Peštová: Aj po rokoch im to krásne funguje (FOTO)
Ona má päťdesiatjeden, on šesťdesiat a za sebou obrovské úspechy vo svojej oblasti pôsobenia. Spolu sú 22 rokov a rodinný život si užívajú aj vďaka 19ročnej dcére Elle a 12ročnému synovi Paulovi Henrymu. Nemusia si nič dokazovať Ona v čase... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik