Karol Farkašovský: Adolescentný výkvet predviedol des a hrôzu
11 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Karol Farkašovský, bývalý televízny moderátor a slovenský politik označil reláciu v televízii Ta3 za politický kabaret. Nový názov programu V politike by mohol byť „Kaleráby“ do hlavy.

Farkašovský sa vytešoval na reláciu V politike, kam mala prísť diskutovať okrem iných Romana Tabák, tá sa však na poslednú chvíľu ospravedlnila a neprišla. Náhradných hostí, ktorí namiesto R. Tabák alebo J. Krúpu do štúdia diskutovať prišli, označil za nefalšovanú štvrtú ligu, ktorá nesklamala brakovou úrovňou. V relácii mal namiesto Miroslava Žiaka sedieť nový člen poslaneckého klubu SaS Juraj Krúpa, ktorý keď zistil, že má diskutovať s Romanou Tabák, svoju účasť zrušil. Tak sa za jedným stolom ocitli hostia Andrej Stančík (OĽaNO), Miroslav Žiak (SaS) a Richard Takáč (Smer-SD).

Juraj Draxler: Nepriatelia Ukrajiny, ktorých treba zlikvidovať
Z posledného prípsevku Juraja Draxlera na sociálnej sieti mrazí. Politológ prináša informácie o zozname "nepriateľov Ukrajiny", ktorých treba zlikvidovať. Figurovala na ňom aj prednedávnom "zlikvidovaná" Daria Duginová. Autor príspevku uvádza, že... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

To, čo podľa Farkašovského prítomní hostia predviedli, je dôkazom "politickej nahoty a s-prostosty" a diskutujúcim odporučil pred televíznym vystupovaním absolvovať komunikačný tréning. A aj keď neúčasť pôvodne ohlasovaného "hollywoodskeho" garde ho nepotešila, zhodnotil aspoň poslancov Žiaka a Stančíka, ktorí podľa jeho slov predviedli ego, ktoré "koketuje s diletantizmom, demagógiou, naučenými frázami a neschopnosťou reagovať," Zabáva sa ďalej: "Tak to vyzerá, keď v nezrelom človeku chýba pokora ... No apsoň sme sa pobavili." Za najzábavnejšie považoval "argumentačné kaleráby", ktoré sa  snažili divákom natlačiť do hlavy, ako sa hovorí. 

Za ten najväčší "kaleráb" považuje výrok A. Stančíka, v ktorom nazval premiéra - Igor Heger. "Tu už naozaj niet čo dodať. Chudák poslanec Stančík ani netuší, že týmto lapsusom v dvoch slovách povedal národu - holú pravdu." - poukazuje Farkašovský.

V diskusii s názvom Je na vine Matovič, Sulík alebo Heger? / Vydrží menšinová vláda do konca? sa medzi inými hovorilo aj o teambuildingu strany OĽaNO, o zmarenom referende, či plynovej kríze.

Zničia Rusi a Číňania americké letectvo?
Rusko a Čína sa môžu „strašným spôsobom“ zapojiť do zničenia amerických lietadiel. Ruské a čínske bojové systémy A2AD, navrhnuté tak, aby odvrátili útok, vystrašili Pentagon. Čína aj Rusko sú vyzbrojené raketami vzduch-vzduch, ktoré si dokážu... Čítať ďalej
11 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik