Medvedík Paddington plače: Dojemný odkaz kráľovnej
10 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Natočili spolu rozkošné video! Malo to byť súkromné ​​prekvapenie od kráľovnej Alžbety II. (†96) svojim blízkym aj celej monarchii, ktoré panovníčka natočila pri príležitosti tohtoročného platinového jubilea. A podarilo sa! Teraz ikonický medvedík Paddington, ktorý hral vo videu s ňou, poslal dojemný odkaz, píše denník Blesk.

Kráľovná s humorom

Program Platinovej party plnej hviezd, ktorá sa odohrala tento rok cez prvý júnový víkend, prekvapivo odštartovala sama kráľovná (96)! Tá publikum prekvapila tajne predtočeným skečom, v ktorom sa objavila s medvedíkom Paddingtonom z animovanej rozprávky. 

Medvedík Paddington na videu príde do paláca na čaj. Kanvicu ale vypije celú sám, a tak kráľovnej ponúkne aspoň sendvič s marmeládou.  

„Vždy u seba nejaký mám, pre prípad núdze,“  povie chlpáč, keď desiatu vytiahne z čiapky. „Ja tiež! Nosím ho tu,“  zareaguje kráľovná s úsmevom a vytiahne z kabelky vlastný chlieb. Scénka tak žartovne rozlúskne večne omieľané tajomstvo, čo vo svojej kabelke vlastne nosí.

Medvedík nakoniec kráľovnej poďakuje za všetko, čo pre svoju vlasť vykonala. „To je veľmi milé,“  odvetila deväťdesiatšesťročná panovníčka. Neobvyklá dvojica potom spoločne na čajové šálky vyťuká začiatok slávnej piesne We Will Rock You kapely the Queen. Kapela neskôr naživo začala koncert pred 22-tisíchlavým publikom. 

Lekárka prehovorila o príčine úmrtia kráľovnej Alžbety
So zaujímavým poznatkom prišla austrálska lekárka Deb Cohen-Jonesová. Tá si totiž všimla modrú ruku na poslednej fotke kráľovnej Alžbety II., na ktorej prijíma novú premiérku Trussovú. Práve to podľa nej svedčilo o tom, že sa kráľovnín zhoršuje a... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Dojemný odkaz

Na oficiálnom twitterovom účte medvedíka Paddingtona sa po smrti kráľovnej objavil dojemný odkaz"Ďakujem vám za všetko, madam," stojí na sociálnej sieti. 

„Jej Veličenstvo je dobre známe svojim zmyslom pre humor, takže by nemalo byť prekvapením, že sa rozhodla zúčastniť dnešného skeča,“  vydal palác vyhlásenie.

Nejde pritom o prvý podobný kúsok britskej kráľovnej. V roku 2012 natočila podobný skeč s Danielom Craigom (54) v úlohe Jamesa Bonda pri príležitosti začatia letných olympijských hier. Tvorcovia vtedy panovníčku vychválili do nebies: je to vraj prekvapivo dobrá herečka!

Kráľ Karol III. sa prvýkrát prihovoril verejnosti ako nový monarcha
Nový britský kráľ Karol III. sa v piatok podvečer prvýkrát prihovoril verejnosti prostredníctvom videopríhovoru. Zosnulú Alžbetu II. v ňom označil za inšpiráciu pre neho samého aj celú kráľovskú rodinu a prisľúbil, že bude pokračovať v jej... Čítať ďalej
10 | 09 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik