Flašík sa pýta: Čo to musia byť za deb.li, ktorí príjmu post ministra na rok?
10 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Nazývali ho reklamný mág. Dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Fedorovi Flašíkovi nebráni komentovať verejné dianie na sociálnej sieti. A veru ho aj komentuje, väščinou stručne, jasne a výstižne.

V najnovšom príspevku na sociálnej sieti kladie Flašík otázku, ktorá určite vŕta v hlave mnohým Slovákom. "Čo to musia byt za deb.li, ktorí príjmu post ministra v hegerovej vláde na rok?," pýta sa.

"Tí musia mať také egá a túžbu si písať - bol som ministrom - a visieť vo vestibule ministerstva až no," skonštatoval bývalý manžel smeráčky a europoslankyne Moniky Beňovej.

"Už len to, že to idú robiť jasne hovorí, že nie sú odborníci ale blbečkovia bažiaci po funkcii. Nič sa nezmenilo. Boh ochraňuj Slovensko!," uzavrel Flašík svoj status.

Flašík o predčasných voľbách: Zabudnite! Oni už na demokraciu rezignovali
Nazývali ho reklamný mág. A veru dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Fedorovi Flašíkovi nebráni komentovať verejné dianie na sociálnej sieti. A veru ho aj komentuje, väščinou stručne, jasne a výstižne. Takto... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik