Tak toto je BOMBA: Talianska štúdia ukázala, že tí, ktorí mali Covid sa už nemusia očkovať!
09 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Mnohí Slováci majú určite v živej pamäti šialenstvo, ktoré sa rozpútalo okolo očkovaniu proti COVID-19. Hoci experimentálne vakcíny narobili zdravotné problémy či dokonca smrť viacerým ľuďom, ich propagátori doslova bezhlavo šírili osvetu o ich „zázračnosti“.  Vôbec pri tom nebrali do úvahy fakt, že ten, kto prekonal Covid sa nemusí očkovať, pretože jeho imunita je niekoľkoročná, ba až doživotná. Lekár Peter Lipták teraz v statuse zverejnil štúdiu talianskeho inštitútu Altamedica, ktorá hovorí jasnou rečou - imunologická pamäť na SARS-CoV-2 pretrváva neobmedzene dlho!

Peter Lipták je síce kontroverzný lekár, jeho pohľad na Covid-19, jeho liečenie a najmä na očkovanie a na imunitu je od začiatku jasný a odporuje tomu, čo hovoria naši „odborníci“. Výsledky jeho liečby koronavírusu sú pozitívne a ako on sám tvrdí, na túto chorobu mu nezomrel jediný pacient. Rovnako tak sa postavil na odpor proti experimentálnym vakcínam, pričom celý čas upozorňoval na ich vedľajšie účinky, ktoré môžu nastať aj po niekoľkých rokoch. Pre našich „odborníkov“ sa razom stal hoaxerom a človekom, ktorého treba z našej spoločnosti vyvrhnúť. Výsledky štúdie talianskeho inštitútu Altamedica mu ale dali za pravdu a on ich hrdo zverejnil.

Ten, kto prežil infekciu nikdy neskončil kvôli Covidu na JIS-ke

Výsledky štúdie inštitútu Altamedica podľa Liptáka ukázali, že imunologická pamäť na SARS-CoV-2 pretrváva neobmedzene dlho. „AGI je fundamentálna vedecká štúdia výskumného inštitútu Altamedica, ktorá bude prezentovaná na kongrese Talianskej spoločnosti pre ľudskú genetiku, ukazuje, že tí, ktorí sa už nakazili vírusom, už nepotrebujú vakcínu,“ píše hneď v úvode Lipták. „Samozrejme, môže sa stať, že sa opäť nakazíte, ale Covidom nikdy nemôžete vážne ochorieť. To platí pre každú sezónnu chrípku. Žiadny subjekt, ktorý prežil infekciu, nikdy neskončil na jednotke intenzívnej starostlivosti kvôli covidu,“ zdôraznil profesor Claudio Giorlandino, vedecký riaditeľ výskumného ústavu Altamedica. Štúdiu vykonali vedci z inštitútu Altamedica pomocou jedinečnej metódy prietokovej cvytometrie na pamäťových B lymphocytoch. Tento výskum ukazuje, že imunologická pamäť na SARS-CoV-2 pretrváva dlho, na neurčito.

Sociálni vedci zo SAV zmapovali prežívanie a dôsledky pandémie na Slovensku
Odborníci z oblasti spoločenských vied vydali zborník vedeckých príspevkov s názvom Prežívanie a dôsledky pandémie COVID-19 na Slovensku: Pohľad sociálnych vied. Autorský tím publikácie tvoria vedci z Centra spoločenských a psychologických vied... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

„Experimentálna štúdia vykonaná na značnom počte infikovaných osôb ukazuje, že lymfocyty B sú pripravené okamžite sa reaktivovať, keď sa opäť dostanú do kontaktu s vírusom, a zmeniť sa na plazmatické bunky, ktoré potom vytvoria špecifické protilátky. Je zrejmé, že neexistuje žiadne porovnanie účinnosti prirodzenej imunity s miernou a obmedzenou postvakcinačnou imunitou,“ vysvetľuje ďalej Giorlandino. Vakcíny sú podľa neho aktívne len proti časti vírusu, proti proteínu hrotu, zatiaľ čo prirodzené protilátky sú aktívne proti celému vírusu, a preto sa neobávajú zlyhania proti žiadnemu z variantov. Podľa talianskeho vedca ďalej vieme, že vírus už nie je taký agresívny ako pred variantom Omicron. Omicron a všetky nasledujúce varianty sú odolné voči rozštiepeniu spike proteinu.

Takmer všetky úmrtia, o ktorých médiá informovali, neboli spôsobené Covidom

„Je známe, že SARS aby infikoval pľúca, musí podstúpiť rozdelenie vyššie uvedeného spiku. Jeho delenie, ku ktorému dochádzalo u variantov pred Omicronom enzymatickými mechanizmami (nazývanými TMPRESS2) prítomnými v pľúcnych bunkách, tak voči týmto mechanizmom delenia spike proteinu sú nové varianty (Omicron a nasledujúce) odolné, tieto mechanizmy nie sú schopné ho rozdeliť,“ uvádza ďalej Giorlandino, podľa ktorého odvtedy takmer všetky úmrtia, o ktorých informovali médiá, neboli spôsobené Covidom, ale inými príčinami u osôb, ktoré boli pozitívne len na výtery. Na základe toho je podľa talianskeho vedca štvrtá dávka vakcíny úplne zbytočná.

Najnovšia vakcína - stačí jedno vdýchnutie!
Čína sa stala prvou krajinou, ktorá schválila inhalačnú vakcínu proti Covidu. Inhalačná vakcína má podobné zložky ako tá injekčná, pričom nosičom genetického kódu, ktorý učí telo bojovať proti Covidu je neškodný adenvírus. - uvádza portál BBC... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Giorlandino  tiež tvrdí, že myšlienka, že tí, ktorí neboli očkovaní, budú mať horší priebeh choroby, už nie je relevantná. Od roku 2020 samotný vírus, ako každý môže vidieť, stratil virulenciu, najmä u neočkovaných. Nové vakcíny Pfizer, ktoré sa americký priemysel snaží uviesť na trh úpravou aktívnej RNA proti niektorým novým (ale už aj zastaraným) variantom omikrónov, sú nepoužiteľné. A to predovšetkým preto, že vírus, ako už bolo povedané, stratil svoju nebezpečnosť, afinitu byť agresívny k pľúcam, a potom preto, že varianty na seba neustále nadväzujú a proti nim môžu bojovať len tí, ktorí získali prirodzenou infekciou prirodzenú imunitu proti celému vírusu, bez ohľadu na varianty, ktoré postihujú zmenou len jeho malé časti,“ dodal na samý záver taliansky vedec profesor Claudio Giorlandino.