Nvotová odkazuje Polícii SR: Vyčistite si to tam od tých fašistov! Je to hnus
08 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Pomáhať a chrániť. Touto policajnou mantrou začala svoj najnovší status speváčka Dorota Nvotová. Zdá sa, že stretla v premávke policajtov a to, čo si zo stretnutia odniesla sa jej vôbec nepáčilo. A pokuta to nebola.

"Dnes som zle odbočila, zastavili ma policajti a dostala som právom pokutu. Nevedela som nájsť techničák, vyťahovala som papiere z kastlíka, a jeden policajt sa spýtal: Čo je toto? To je potvrdenie o maďarskej diaľničnej známke, keď som šla na Ukrajinu,” opísala dialóg na sociálnej sieti Nvotová.

Nvotovej humanitárna pomoc asi išla do zlých rúk

A rozhovor pokračoval. “Na Ukrajinu? Načo? Bojovať?”, pýta sa ma ironicky. “Nie, veď sa na mňa pozrite. Niesla som humanitárnu pomoc. Hneď, keď začala vojna,” vysvetlila speváčka.

“A načo? Tam žiadnu nepotrebujú, veď odtiaľ nám sem chodia iba Sýrčania,” znela odpoveď policajta, ktorá sa Nvotovej vôbec nepáčila.

Ťažko preglgla. Uniformovaný policajt. “Neviem, o čom hovoríte. Ja som niesla plienky, mlieko a detské potreby pre vnútrozemských utečencov, ktorí v prvom týždni vojny ušli zo zbombardovaných miest na ukrajinsko-rumunské hranice. Nechceli ísť do zahraničia, ukryli sa v pohraničných mestečkách,” 

“No jasné,” povedal sarkasticky policajt podľa speváčkiných slov.

Kaliňák šokuje: Mária Kim Čong Kolíková chce ZAKÁZAŤ protesty!
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková napriek svojej demisii predložila do medzirezortného pripomienkového konania novely Trestného poriadku a Trestného zákona. Podľa opozičného Smeru sa však chystá niečo úplne šialené! Smer-SD na stredajšej... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Zbabelo zoči-voči, zato chrabro na sieti

"Mlčala som. Ponížene, zbabelo. Bála som sa, že mi nevrátia doklady, že mi dá vyššiu pokutu. Už hodinu si to vyčítam. Aj keď viem, že jeho názor by moja prednáška nijako neovplyvnila," opisuje pocity Nvotová.

"A tak len vyzývam Polícia SR - Bratislavský krajPolícia Slovenskej republiky, aby si vyčistili policajný zbor od týchto fašistov. Riešte to. Je to hnus!," uzavrela speváčka naozaj neuveriteľnú historku. 

Ešte že tu máme takýchto zodpovedných občanov, ktorí jasne povedia každému, aký má mať názor. A keď aj nie, tak všetky hniezda fašistov vyčistia sami. 

Dag Daniš: Obsadia voľné posty ministrov americkí trollovia?
Nápad dosadiť do funkcie ministra hospodárstva proamerického aktivistu pôsobí ako zlý vtip, skonštaroval na sociálnej sieti redaktor Dag Daniš. "Povedz, že chceš za ministra hospodárstva experta, a pribehne americký troll. Pardon, aktivista SFPA,"... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik