Lekári sú znepokojení zdravotným stavom britskej kráľovnej Alžbety II
08 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Lekári sú znepokojení zdravotným stavom britskej kráľovnej Alžbety II.

Odporučili jej ostať pod lekárskym dohľadom, oznámil vo štvrtok Buckinghamský palác. Znepokojenie v tejto súvislosti vyjadrila aj britská premiérka Liz Trussová, informuje TASR na základe správ agentúry AFP.

Kráľovná sa však podľa vyhlásenia paláca cíti dobre a zostáva nateraz vo svojom vidieckom sídle Balmoral v Škótsku.

"Celá krajina bude hlboko znepokojená touto dnešnou poludňajšou správou z Buckinghamského paláca. Ja a aj všetci ľudia po celom Spojenom kráľovstve v týchto chvíľach myslíme na jej veličenstvo kráľovnú a jej rodinu," napísala na Twitteri premiérka.

Deväťdesiatšesťročnú panovníčku trápia od vlaňajška zdravotné problémy, v dôsledku ktorých má problémy s chôdzou aj státím.

The New York Times kritizuje zmluvu maďarskej vlády s Gazpromom
Maďarsko rozvrátilo jednotu EÚ. Americký denník The New York Times kritizuje zmluvu maďarskej vlády s Gazpromom. Podľa článku v americkom médiu, o ktorom informoval portál mandiner.hu, klesajúce ceny plynu ukazujú, že Putinova sila založená na... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik