Ján Mažgút, kandidát na župana BSK, nerozumie prístupu strany HLAS - SD, vyzýva k spájaniu
08 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Skutočne nerozumiem prístupu Hlas-u, ale podˇme sa v záujme obyvateľov kraja dohodnúť, vyzýva na sociálnej sieti Ján Mažgút, kandidát na župana BSK. 

"Keď som DRUHÝKRÁT vyzval stranu Hlas na rokovanie o mojej podpore na post predsedu Bratislavského samosprávneho kraja, reagoval Peter Pellegrini ústami svojej hovorkyne slovami, že sa mám: „štandardnou a slušnou cestou obrátiť na svojho partnera, ktorým je bratislavská krajská organizácia, určite na to bude primerane reagovať,“ píše Ján Mažgút, kandidát na župana BSK, za stranu SMER - SD na sociálnej sieti.

"Na začiatku augusta sme sa osobne stretli s krajským predsedom Hlasu a o podpore mojej kandidatúry sme reálne rokovali. Nevedel mi však poskytnúť záväzné stanovisko Hlasu, až prišlo v nedeľu pomerne jasné vyjadrenie P. Pellegriniho – J. Droba je vraj lepšia voľba, z čoho mi vychádza, že má podporu Hlasu," vysvetľuje Mažgút.

Spojenie sociálnej demokracie v bratislavskom kraji môže zaručiť úspech zmeny, ktorú všetci na Slovensku tak chceme, vysvetľuje Mažgút

"Ak sa však od nedele niečo zmenilo, alebo sa v strane Hlas konečne dohodli na jasnom stanovisku, rád sa opätovne stretnem s krajským predsedom, poprípade s predsedom strany Hlas a chcem pevne veriť, že z takéhoto stretnutia vzíde aj niečo konštruktívne a najmä v prospech občanov bratislavského kraja," dodáva.

"Spojenie sociálnej demokracie v bratislavskom kraji môže zaručiť úspech zmeny, ktorú všetci na Slovensku tak chceme. Som pripravený urobiť maximum, aby zmena v Bratislave mala silného kandidáta na župana," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Mažgút.

Kaliňák šokuje: Mária Kim Čong Kolíková chce ZAKÁZAŤ protesty!
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková napriek svojej demisii predložila do medzirezortného pripomienkového konania novely Trestného poriadku a Trestného zákona. Podľa opozičného Smeru sa však chystá niečo úplne šialené! Smer-SD na stredajšej... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik