Dag Daniš: Obsadia voľné posty ministrov americkí trollovia?
08 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Nápad dosadiť do funkcie ministra hospodárstva proamerického aktivistu pôsobí ako zlý vtip, skonštaroval na sociálnej sieti redaktor Dag Daniš.

"Povedz, že chceš za ministra hospodárstva experta, a pribehne americký troll. Pardon, aktivista SFPA," krúti hlavou Daniš. 

"Možno niektorých sklamem, ale myslím si, že ministerstvo nemá riadiť "expert" (ten má len radiť). Rozhodovať má politik. Teda človek, ktorý sa za svoje rozhodnutia zodpovedá domácim voličom. Nie mimovládkam a ich sponzorom," múdro usúdil redaktor a komentátor.

Podľa Daniša dnes, v čase vojny a krízy v Európe, potrebujeme v najvyššej politike ľudí, ktorí rozmýšľajú viac národne a európsky. A menej "atlantický".

Remišová sa chváli tým, za čo by sa Kollár od hanby prepadol
Zdá sa, že zostávajúci koaliční partneri vládneho dnes už trojlístka sa naozaj v ničom nezhodnú. Zatiaľ čo predsedu parlamentu a lídra Sme rodina Borisa Kollára "hanba fackuje" za to, čo si vypočul na margo prístupu štátu k samosprávam, šéfka Za... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Na ministerstvo hospodárstva pôjde len samovrah

"Tieto mená padli, ale nemyslím si, že to bude finálny výsledok," povedal Matovič o kandidátoch na ministrov po odchode SaS z vlády – Rastislavovi Káčerovi, Ľudovítovi Bradáčovi, Karlovi Hirman a Danielovi Bútorovi. Na ministerstvo hospodárstva pôjde podľa lídra OĽaNO len samovrah.

Mená kandidátov na ministrov by podľa Matoviča mohli byť hotové do stredy budúceho týždňa, informuje denník N.

Presadzovateľ atlantických (amerických) záujmov

Karel Hirman však nie je žiaden samovrah. A nie je len „expert na energetiku“. Je aj jednou z hlavných tvárí mimovládnej organizácie Slovenská spoločnosť pre zahraničnú politku (SFPA). Zakladala ju Magda Vášáryová s finančnou podporou Spojených štátov a Británie. Úlohou SFPA bolo presadzovať na Slovensku a v Európe atlantické (americké) záujmy.

Matúš Šutaj Eštok o rozhovore o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana
"Text z ktorého mrazí! Rozhovor s elitným snajperom Kaľavským o špinavých praktikách Matoviča, Lipšica, Mikulca a Hamrana. Rozprávate o mafii no jediná a skutočná mafia ste práve VY!" Tvrdí Matúš Šutaj Eštok na sociálnej sieti a povedal aj... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik