Blanár napísal: Pravda o Edovi je jasná! Šeliga mu odkázal, že je starý pán
08 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Na sociálnej sieti zverejnil najnovšie príspevok o Eduardovi Hegerovi (OĽaNO) aj Juraj Blanár (SMER - SD). "Médiá o ňom píšu ako o plastelínovom premiérovi, ktorého tvaruje jeho stvoriteľ Igor M."

Podpredseda NR SR (Smer-SD) predostrel svoju pravdu o súčasnom premiérovi a jeho status prinášame v plnom znení:

"Pravda o Eduardovi Hegerovi," píše Juraj Blanár

Eduard Heger to vyrieši... Premiér Heger by mal zakročiť... Predseda vlády Edo by mal urobiť poriadok s Igorom a Riškom... Takéto a podobné myšlienky sa na nás celé mesiace valili zo strany liberálnych politikov, mainstreamových médií a premúdrených analytikov. Všetci očakávali, že pán Heger je tým správnym človekom na správnom mieste.

Možno sa len nechali pomýliť pani prezidentkou, ktorá po Matovičovej hrôzovláde zverila Slovensko do rúk hrôzovláde číslo 2. Áno, od začiatku sme hovorili, že rošáda medzi Igorom a Edom nič neprinesie, nič nezmení, ale práve naopak. Ich nečinnosťou a pokračovaním v divadelnom predstavenív podaní OĽANO a spol. budú škodiť celému Slovensku, postihnutému najskôr koronou, potom zvyšujúcimi sa cenami a najnovšie energetickou krízou.

Hovorili sme nahlas, že Eduard Heger je iba hovorcom vlády a že skutočným premiérom zostal Igor Matovič. Dobre o tom vedeli v SAS aj v SME RODINE, len sa tvárili, že to tak nie je. A teraz pohľad na súčasnosť – ocitli sme sa v treťom roku vládnutia tejto koalície a najnovšie nad hovorcom Hegerom lámu palicu aj tí, čo ho donedávna tvrdo obhajovali. Médiá už nedávajú oslavné titulky, dokonca už o ňom píšu ako o plastelínovom premiérovi, ktorého tvaruje jeho stvoriteľ Igor M.

A najnovšie ma pobavila pani profesorka sociológie, inak liberálna politička Iveta Radičová, ktorá povedala toto, citujem: „Eduard Heger mal počas vládnej krízy konať. Čin premiéra bol na mieste, je to v jeho kompetencii. Tak ako je v jeho kompetencii nebyť reproduktorom, hovorcom predkladaných riešení Igora Matoviča.“

Ale, ale, takže aj liberáli už potvrdzujú, že pravda o Edovi je jasná. Ide o hovorcu Igora. Ako teda môžeme veriť liberálnym politikom, mainstreamovým médiám či rôznym analytikom, ak im trvá viac ako dva roky, kým konečne vyjdú s pravdou von!?"

Rada pre mediálne služby uložila dve sankcie
Rada pre mediálne služby (RpMS) na svojom stredajšom zasadnutí uložila dve sankcie a začala jedno správne konanie. TASR o tom informovala hovorkyňa rady Lucia Michelčíková. RpMS uložila dve sankcie vo forme upozornenia na porušenie zákona. Išlo o... Čítať ďalej
08 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Na názory Juraja Blanára zareagoval aj poslanec NR SR Juraj Šeliga (Za ľudí) slovami:
"toto Vám napísal nejaký asistent… A všetkým, ktorí to čítame je to len úsmevné - starý pán chce preraziť na internete…"

Zdroj: facebook Juraj Blanár

Bohatý Západ obilie doslova zožral biednej Afrike spred nosa!!! Zúri Belousovová
Súčasná doba je skutočne zvláštna. Polícia sa rozhodla riešiť „hoaxerov“, ktorí vraj zverejňujú nezmysly a tým ovplyvňujú verejnú mienku proti tým, ktorých sa terajšia vládna garnitúra na Slovensku aj v EÚ podujala chrániť. Stačí však len pozorne... Čítať ďalej
07 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik