Pellegrini: Navrhujeme tri jednoduché veci
06 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

 Politici majú byť medzi ľuďmi, nie skrývať sa v Bratislave! Predseda Hlas-SD to povedal na úvod utorkovej (6.9.) tlačovej besedy, na ktorej predstavil niekoľko možností riešenia situácie krízou najviac ohrozených vrstiev obyvateľstva.

Najhoršie ešte neprišlo

"Ľudia na Slovensku dnes pociťujú strach, frustráciu aj hnev. Ale najhoršie je, že začínajú pociťovať aj existenčné problémy. A to občanom ešte neprišli nové zálohové predpisy na energie podľa cien v roku 2023," upozorňuje Pellegrini.

Neschopnosť vlády

Peter Pellegrini už tradične pripomína, že sú krajiny, kde vláda dokáže svojim občanom pomôcť aj v tejto situácii, no zároveň pripomína, ako to naša vláda nevie.

Pekári siahajú na dno rezerv. Chlieb môže stáť aj šesť eur
„My už jednoducho nemáme odkiaľ brať financie a v situácii, keď od nás začínajú pýtať dodávatelia energií zálohy, vážne zvažujeme, či nezatvoriť prevádzky,“ upozorňuje predseda predstavenstva Slovenského zväzu pekárov, cukrárov a cestovinárov ... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Tri jednoduché veci

Tie Hlas-SD aj navrhuje.

"Okamžité vyriešenie politickej krízy v ktorej sme nie odvčera, ale od vzniku tejto vlády; okamžitá pomoc občanom pri zdražovaní; okamžité kroky na pomoc s následkami extrémneho zdražovania energií," menuje Pellegrini.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik