Pán Matovič, fakt si myslíte, že sme takí tupí debili? Pýta sa nahnevaný poľnohospodár (VIDEO)
05 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Slovensko začína byť krajinou krivých zrkadiel. Spoznávajú to síce bežní ľudia naprieč celou krajinou, veľmi zle sú na tom však aj pracujúci v podnikoch či poľnohospodári. Na tých sa vláda dokonale vykašľala. Ostatne, na koho nie, okrem seba? Ministrovi financií a šéfovi OĽaNO Igorovi Matovičovi to jeden z poľnohospodárov vo videu „vysvetlil“ viac ako jasne.

Slovensko ekonomicky krváca a ľudia padajú na kolená. Kto za to môže? Bežní Slováci určite nie, pretože tí robia čo môžu aby uživili svoje rodiny a seba samého, takže vystreté ukazováky smerujú jednoznačne – na politikov. Tí sa pred voľbami predbiehali v tom, ako pomôžu ľuďom a budú robiť všetko pre nich, lenže realita je taká, že to, čo im sľubovali sa ani náznakom nezhoduje s tým, čo robia. Šialene vysoké ceny energií, plynu, PHM a tým aj cien v obchodoch dostávajú ľudí do situácie, o akej sa im ani len nesnívalo. Chudoba sa vkráda do drvivej väčšiny domácností a ľudia, najmä dôchodcovia a samoživitelia, už nežijú z ruky do úst, ale rozmýšľajú či budú mať na jedlo, na teplo, na nájom či oblečenie, alebo na lieky.

Vy, pán Matovič, nie pán, ale iba Matovič

Zúfalý poľnohospodár si vo videu, ktoré zverejnil profil Iniciatíva poľnohospodárov, pri slovách Igorovi Matovičovi veru pre ústa servítku nedával. A to preto, že dodnes vraj nedostal odpoveď na otázku, ktorá je aj na baneri postavenom pri Košiciach pri zjazde z diaľnice. „Komentáre boli nenazývať toto pána Pánom (myslí Igora Matoviča), lebo si to nezaslúži. To preto, lebo človek, ktorý dovolí aby sa dialo to, čo sa v súčasnosti deje na Pôdohospodárskej platobnej agentúre (PPA), a na ministerstve, človek, ktorý stvoril túto knižôčku, kvôli malým farmárom,“ hovorí nahnevaný farmár a vyberá jeden z bodov, ktorý v malej brožúrke je. „Zastavíme diskrimináciu pri poskytovaní podpory farmárom, toto je tam napísané, ale vy, pán Matovič, nie pán, ale iba Matovič, ste ju zastavili! Tým, že bol prijatý na PPA pán Kadnár, bývalý predseda dozornej rady Slavie Capital. Ešte stále nám nedáte odpoveď na otázku, čo urobíte v tejto veci?“ pýta sa nahnevaný muž.

MUDr. Visolajský vysvetlil kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva! Neuveriteľné!
Šéf lekárskych odborov MUDr. Peter Visolajský vysvetľuje, kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva. "Do rúk súkromných laboratórií," tvrdí Visolajský. Neexistujúca diagnóza "Ak vám bola diagnostikovaná „alergia na laktózu“ tak pravda je... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

„Nie ste to vy, kto túto knižôčku pred voľbami písal?“ pýta sa šéfa OĽaNO poriadne napajedený poľnohospodár. „Fakt si vy myslíte, že sme takí tupí debili, že nikto nevie, že tak vysokopostavený manažér nepôjde len takto pracovať za nejakých 800 eurový plat. Manažér, ktorý zarába tisíce, chodí na luxusné dovolenky, obedy a večere pôjde robiť za 800 eur. Kto ste, Igor Matovič, že máte morálne právo vyhodiť takých ľudí ako je Ján Mičovský, ocenený bielou vranou, Zuzana Šubová, ktorú ste mali okamžite na rukách nosiť, lebo táto žena našla odvahu aby poukázala na obrovskú korupciu, ktorá naďalej funguje na tejto... (nechce vraj škaredo nadávať) sprostej PPA-čke a na ministerstve, pod vedením vášho nominanta ministra Vlčana. Táto žena túto odvahu mala, ale bola prepustená a dnes je hanobená, že ona je tá zlá. Nie, nie je!“ prízvukuje rozhnevaný poľnohospodár.

Monika Kozelová z OĽaNO: Pre všetkých hlúpych ľudí!
Monika Kozelová (OĽaNO), poslankyňa NR SR pri tak vznešenej slávnosti, ako bola oslava 30. výročia Ústavy Slovenskej republiky sa pomýlila. Prezidentské fanfáry, jeden zo symbolov úradu prezidenta, prezidentky Slovenskej republiky z opery Eugena... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Teraz sa ukázalo kto klamal, morálka je vedľajší produkt

„Opakujem, Matovič Igor, toto je baner pri Košiciach, a tak pôjdem celým Slovenskom a posledný baner bude stáť v Trnave pred vaším domom,“ sľubuje šéfovi OĽaNO rozhnevaný muž s tým, že za tým banerom sa budú ťahať aj stovky poľnohospodárov, ako je to momentálne v Nemecku, Taliansku, Holandsku a podobne. „Vy nemáte morálne právo aby ste mali vo svojom hnutí názov „Obyčajní ľudia“. Dajte to preč z názvu svojho politického hnutia, pretože sa smejete do očí nám, obyčajným ľuďom, obyčajným poľnohospodárom. Výsmechom je váš nominant, ktorého ste dali ako ministra. Spamätajte sa, pán Matovič, voľby sa blížia a my nezabúdame!“ odkázal na záver videa šéfovi OĽaNO rozhnevaný poľnohospodár.

A čo na to skutoční obyčajní ľudia a poľnospodári? So slovami svojho kolegu drvivá väčšina absolútne súhlasí. „Všetci farmári berte si z neho príklad a bojujte za seba... lebo oni chcú zabiť poľnohospodárstvo na Slovensku,“ skonštatoval Jozef Fedák. „Konečne poľnohospodári, držím vám palce! Použime také protesty, ako v NL, IT, F, ES, a buďme aktívny v zastavení deštrukcie poľnohospodárstva! Sláva Slovensku!!!“ pomáha v burcovaní Ľubomír Prusák. „Teraz sa ukázalo kto klamal, morálka je vedľajší produkt potrebný len ako zásterka pri voľbách!! Heslo: My nie sme ako oni je len fráza! Ste ešte horší!!!! Matovičove s.r.o!!!!!“ napísal v diskusii Štefan Majiros. „Plagiátor Psychopat Matovič ten nevie koľko je dva krát dva. Robí sa debilom, ale tým aj je, ale ľuďom robiť zle s tým nemá problém,“ pridala Anna Šuleková. „Hlavne že Fico, ktorý toto 12 rokov toleroval, je Pán Fico a vedie zase vo voľbách. Jeho ľudia 12 rokov pásli kone na betóne a brali dotácie,“ poznamenal Attila Doboš.

Igor Matovič vyslal Slovensku odkaz: My vás neopustíme!
"My vás neopustíme," je už tretí odkaz Igora Matoviča, predsedu hnutia OĽaNO, ministra financií, ktorý v krátkom časovom slede zverejnil na sociálnej sieti, k vládnej kríze. V čase, keď vláda Eduarda Hegera sa stáva menšinovou vládou. Okrem... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik