Minister Naď: Keď naozaj chcú ísť, nech idú
05 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Minister Jaroslav Naď po rokovaní vlády usporiadal tlačovú besedu, ktorej hlavnou témou bola koaličná kríza. "Keď naozaj chcú ísť, nech idú," odkázal okrem iného odcházajúcim. Nosnou témou tlačovej besedy, ale bola iná téma. Hrozba návratu mafie k moci.

Konkrétne mená nepovie

"Nechcem ísť do konkrétnych mien, aj keď môžem povedať, že tie mená, ktoré aktuálne sú na stole sú podľa mňa špičkoví odborníci, ktorí sú absolútne nespochybniteľní," vyjadril sa minister obrany na adresu konkrétnych nástupcov ministrov za SaS. Aj to, či budú konkrétni ľudia predstavení dnes je podľa neho otázka na premiéra.

"Ak to však nebude dnes, tak to bude v najbližšej dobe," prisľúbil.

Generál Viktorín: Pani europoslankyňa je antisociálny extrémista
Generál Jozef Viktorín reagoval na tvrdý odkaz europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej. Bez rukavičiek! Odkaz z Bruselu "Naši politici sa pripravujú na predčasné voľby namiesto toho, aby vás pripravili na to, že mnohí z vás sa prepadnú do... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Je načase, aby sa telenovela skončila

Pripustil to aj sám minister Naď s tým, že poznamenal, že keď naozaj chcú ísť, nech idú.

"Budeme robiť všetko pre to, aby sme zostali aspoň tí, ktorí chceme, aby sme urobili všetko pre to, aby sme pomohli ľuďom," hovorí Naď, ktorý v ministrovi hospodárstva vidí človeka utekajúceho z boja.

"Čaká nás energetická kríza a on sa rozhodol na začiatku, čo nám bola vyhlásená, odísť," konštatuje minister, pričom mu to síce príde nezodpovedné a zbytočné, ale rešpektuje, že na to má právo.

"A nech robí, čo chce," dodal Jaroslav Naď.

Hrozba návratu mafie k moci

"SaSku nikto z vlády nevyháňa. Robia to oni sami, tak nepodsúvajte ľuďom, že ich tu niekto vyháňa. Oni sa rozhodli, že nechcú byť vo vláde. Je to ich legitímne právo, nik z nás to nemôže spochybniť. Ak budú predčasné voľby, tak sa mafia k moci vráti, spoločne aj s fašistami," upresnil Naď. 

Taraba sa pýta: Na čo čakajú, na meteorit?!
Predseda strany Život-NS konštatuje, že niektorí ministri budú s vyvrcholením koaličnej krízy čakať až do posledného momentu. "Nechce sa veľmi Kolíkovej s Gröhlingom ísť odniesť tú demisiu. Asi budú čakať až do polnoci, či náhodou ešte nepadne... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Skončí to predčasnými voľbami

Samotný Naď je presvedčený, že toto skončí predčasnými voľbami, pričom zduplikoval návrat  vlády mafie s fašistami.

"Ak toto všetci chceme, nech sa páči. Ja toto naozaj nechcem. Preto som bol za to, aby pokračovala štvorkoalícia," upozorňuje Naď a pripomína, že keď pracoval v NATO muselo sa dohodnúť a robiť kompromis tridsať krajín. 

Matovič nie je problém

"Zo štyroch koaličných partnerov traja hovoria, že je v pohode, že Igor Matovič je vo vláde. Jeden sa rozhodol odísť, je to ich právo. Ale nehovorme, že to je problém pre všetkých!" Reagoval Naď na otázku o problematickom Matovičovi. Priznal, že urobil veľa chýb, ale ani jedna z nich nie je taká závažná, aby musel odísť z vlády.

MUDr. Visolajský vysvetlil kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva! Neuveriteľné!
Šéf lekárskych odborov MUDr. Peter Visolajský vysvetľuje, kam miznú peniaze zo slovenského zdravotníctva. "Do rúk súkromných laboratórií," tvrdí Visolajský. Neexistujúca diagnóza "Ak vám bola diagnostikovaná „alergia na laktózu“ tak pravda je... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik