Matúš Šutaj Eštok: Matovičove zúfalé drísty o krytí korupcie. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného hnutia"!
04 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

"NEkradneme. NEdovolíme kradnúť. NEkryjeme korupciu." Tieto Matovičove zúfalé, stokrát opakované drísty sa už stokrát vyvrátili, akurát by si to zaslúžili viac mediálnej pozornosti. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného hnutia"," tvrdí Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), nezaradený poslanec NR SR. O čo ide, vysvetlil v príspevku na sociálnej sieti.

Matúš Šutaj Eštok pripomína

"Takže: pamätáte sa na utečeneckú krízu, ktorú Mikulcovo ministerstvo vnútra absolútne nezvládlo? Mikulec vtedy zabil dve muchy jednou ranou - zodpovednosť hodil na súkromnú firmu za milióny eur z našich spoločných peňazí, a ešte aj nakŕmil kamaráta, podnikateľa totálne prepojeného s OĽaNO, Hegerom a Matovičom," píše na sociálnej sieti Šutaj Eštok.

Mikulec klamal ostošesť a verejne sľuboval, tvrdí Šutaj Eštok

"Mikulcovi vtedy tieklo do topánok, a tak klamal ostošesť a verejne sľuboval, že peniaze pre podnikateľa Slováka zaplatí z vlastného vrecka. Ibaže, ako to už na Slovensku býva, Mikulec vďaka celej koalícii prežil parlamentné odvolávanie, čím sa "očistil" a na jeho vážne "prúsery" sa mediálne zabudlo," vysvetľuje Šutaj Eštok.

"Teraz však Úrad pre verejné obstarávanie po kontrole tejto škandalóznej a bez verejného obstarávania uskutočnenej zákazky konštatoval, že ministerstvo porušilo zákon a chce mu uložiť pokutu," dodáva.

Igor Matovič tvrdí, že mafia vydiera Hegera! Označil, kto je TÁ mafia!
Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, expremiér a súčasný minister financií prelomil mlčanie po víkendovom teambuildingu strany OľaNO na Liptove a tvrdí, že mafia vydiera premiéra Eduarda Hegera! V príspevku na sociálnej sieti označil, kto je... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Mikulec sa bráni tak, že obviňuje

"Mikulec, pravdaže, reaguje podľa komunikačného manuálu OĽaNO: obvinil úrad z protizákonného rozhodnutia a odvolal sa. Mimochodom, toto odvolanie bude posudzovať Rada úradu, v ktorej priamo sedia aj dvaja zamestnanci ministerstva vnútra, "zhodou okolností" zodpovední za verejné obstarávanie rezortu," vysvetľuje ďalej Šutaj Eštok.

Zhrnutie

"Podnikateľ Slovák je priateľom Hegera aj Matoviča, dodal OĽaNO predvolené práce za 100-tisíc eur. Ním dohodená firma Dusstream (ktorej, samozrejme, robil subdodávateľa), zinkasovala od štátu v pochybnej zákazke takmer 900-tisíc. A Matovič s Hegerom čušia ako voš pod chrastou," komentuje Šutaj Eštok.

"Toto je to ich "NEkradneme", toto je tá ich "kultúra úcty". Spomeňte si na to, keď zasa raz budú národ oblbovať rečami o tom, ako bojovali proti korupcii," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), poslanec NR SR.

Ladislav Kamenický: EÚ vedie vlastných občanov ako dobytok na porážku!
"Ak si pozriete niektoré "mainstreamové" médiá, tak buď o protestoch v Prahe včera mlčali, alebo sa znažili navodiť dojem, že tých vyše 70 tisíc ľudí sú extrémisti a "proruské sily" Nie dámy a páni, ľudia v uliciach Prahy neboli žiadni extrémisti.... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik