Igor Matovič tvrdí, že mafia vydiera Hegera! Označil, kto je TÁ mafia!
04 | 09 | 2022 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič, predseda hnutia OĽaNO, expremiér a súčasný minister financií prelomil mlčanie po víkendovom teambuildingu strany OľaNO na Liptove a tvrdí, že mafia vydiera premiéra Eduarda Hegera! V príspevku na sociálnej sieti označil, kto je mafia! 

"Mafia už dala chladiť šampanské Cristal," uviedol Igor Matovič na sociálnej sieti.

"SaS zajtra povalí už 3. demokratickú protikorupčnú vládu, ktorej bola súčasťou," dodal.

Matovič spomína vydieranie Ivety Radičovej v roku 2011

"V 2011 vydieral Ivetu Radičovú. Hrozil, že ak nebude po jeho, vytúženú a vymodlenú vládu povalí. Chladnokrvne to urobil, hoci vopred vedel, že Euroval bude za dva dni aj tak schválený. Nasledujúce roky prišlo korupčné peklo z dieľne tej najhoršej slovenskej mafie so smrťou Jána a Martiny. On bol však so svojim dieľom spokojný, mafia tiež. Euroval zachránil eurozónu pred rozpadom, čo bol presný opak toho, čím ľudí balamútil," píše Matovič na sociálnej sieti.

Uvádza, že v roku 2021 vydierali jeho

"Našiel si zámienku v nákupe Sputnika, hoci sám na vláde dal súhlas “Nech ho kúpi Marek sám, má na to ako minister zdravotníctva kompetencie”. Nečakal, že na poslednú chvíľu uhnem a prekazím mu plán na opätovné odovzdanie moci mafii. Mafia si musela utrieť slinky," dodáva.

Peter Pellegrini: Keď je premiér taký slušný, nech požiada o dôveru
Predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO) by mal požiadať o dôveru v parlamente, ak chce vládnuť v menšinovej vláde. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol predseda mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini. Podľa lídra Hlasu-SD by... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

V 2022 má podľa Matoviča mafia vydierať Eduarda Hegera

"Tvári sa ako jeho priateľ, ale potichu mu poza chrbát za výhody kupuje poslancov. Opäť si našiel zámienku, tentokrát Rodinný balíček, hoci ho mohol kedykoľvek vetovať, ale on sa verejne práva veta vzdal. Opäť podlosť najhrubšieho zrna za potlesku kolaborantov v médiách. Cieľ je však iný - finálne potupiť jediné protikorupčné hnutie, chybu v systéme. Potupiť tak, aby si státisíce našich voličov, ktorí na nás vo voľbách vsadili svoju dôveru, mysleli, že sme poserovia, ktorí sa poklonia pred mafiou a ich poskokmi. Aby vo voľbách už zostali doma a už nepokazili plán na návrat mafie k moci za hurónskeho potlesku kolaborantov z médií," prináša svoj pohľad minister financií.

"Otvorme oči. 25 miliard eur len v najbližších rokoch z európskych zdrojov. Suma, z ktorej sa poctivému človeku zatočí hlava. A nepoctivému z nej začnú mimovoľne sliny tiecť. To je skutočná hra v pozadí," myslí si Matovič.

Pod rúškom leta sa rozohral kľúčový zápas za návrat mafie k moci, je presvedčený Igor Matovič

Pod rúškom leta sa rozohral kľúčový zápas za návrat mafie k moci. Tlak je obrovský, veď vidíte všade možne. My to však nevzdáme. Uhnúť dnes užitočným idiotom mafie, znamená vydať Slovensko na spiatočku, kde opäť bude ruka ruku myť a obyčajní ľudia a rodiny budú opäť chudobní príbuzní. My túto špinavú hru s nimi hrať nebudeme. Držte palce, Dík i," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti Igor Matovič.

Monika Kozelová z OĽaNO: Pre všetkých hlúpych ľudí!
Monika Kozelová (OĽaNO), poslankyňa NR SR pri tak vznešenej slávnosti, ako bola oslava 30. výročia Ústavy Slovenskej republiky sa pomýlila. Prezidentské fanfáry, jeden zo symbolov úradu prezidenta, prezidentky Slovenskej republiky z opery Eugena... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik