Zvláštne, Kadyrov končí?
04 | 09 | 2022 I Milan Laca

Kadyrov vyhlásil, že pridlho dlho hlavou Čečenska.

Ramzan Kadyrov povedal, že zostal príliš dlho na čele Čečenska a zaslúžil si "neobmedzenú a dlhú dovolenku".
 
Stačilo?
"Priatelia, dnes som sa dozvedel, že ja, ako sa ukázalo, patrím medzi súčasných šéfov konštitučných celkov Ruskej federácie. Sám som si všimol, že som zostal príliš dlho. Myslím, že som si plne zaslúžil neobmedzenú a dlhú dovolenku. Dúfam, že ma podporíte a pochopíte, “- napísal politik na kanáli Telegram.
Realista? 

Kadyrov si spomenul  na staré čečenské príslovie: bez ohľadu na to, aký je hosť očakávaný, je pekné, keď odchádza načas.

Nie je to prvýkrát, čo Kadyrov zaujal verejnosť. V novembri 2017 a februári 2016 sa už k možnej rezignácii vyjadril podobne.

Ramzan Kadyrov vedie Čečenskú republiku už 15 rokov. Na tento post prišiel v roku 2007.

Kto je Ramzan Kadyrov?

Moskva mlčí

Kremeľ zatiaľ na Kadyrovov výrok nereagoval. Sám svoj záznam v Telegrame zatiaľ nekonkretizoval. Kadyrovov odchod zatiaľ oficiálne neoznámili.

Kto nahradí Putina?
V ostatnom čase sa veľa povráva o zdraví Vladimíra Putina. Snáď bude mať čoskoro nástupcu. Nedávno sa aktívne diskutovalo o zdraví prezidenta Ruskej federácie. Niektoré médiá píšu, že je smrteľne chorý a čoskoro opustí stoličku hlavy štátu. Okrem... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik