Matka zavraždenej Martiny: Toto by moje deti nechceli. V žiadnom prípade
03 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Zdá sa, že aktuálna politická situácia už dvíha zo stoličky každého. K tomu čo sa na politickej scéne deje, sa vyjadrila aj matka zavraždenej Martiny Kušnírovej, priateľky zavraždeného novinára Jána Kuciaka.

Najprv sľubovali, teraz si nevedia prísť na meno

Zlatica Kušnírová: "Nemusím zrejme nikomu opisovať terajšiu politickú situáciu na Slovensku. Je mi to veľmi ľúto, že to takto dopadlo. Nechcela som sa veľmi vyjadrovať, lebo zlí ľudia si na mne opäť budú vybíjať zlosť. Ale ja nedbám. Vláda, ktorá dostala dôveru, vláda, ktorá nastúpila do najhoršieho možného obdobia je teraz v polčase rozpadu. A to doslova. Je mi smutno z toho, že tí, ktorí sľubovali spravodlivé, protikorupčné, férové a transparetné Slovensko si teraz nevedia prísť na meno. Liberáli, ako si hovoria si začali robiť, čo chcú. Tieto žabo-myšie vojny nikomu a ničomu neprospejú." napísala v úvode a v emotívnom statuse pokračuje.

Mafia čaká za rohom

"Toto by moje deti nechceli. V žiadnom prípade. Bohužiaľ, prišlo to. Aby strane a jej predsedovi, ktorý vyhral v demokratických a rovných voľbách suverénnym počtom hlasov diktoval niečo človek, ktorý sa dostal do parlamentu o vlások nejaké podmienky, nehnevajte sa, je to nepekné. To, že za niečo sa stále obviňuje iba jeden človek je plač na nesprávnom hrobe. Vina je na všetkých a všetko je o dohode a vzájomnom rešpekte. Bohužiaľ, nejako to pokrivkáva. Mafia teraz čaká a usmieva sa za rohom, že čo sa to tu deje. Toto chceli a aj chcú." dodala.

V závere statusu prosí aby sme to nedopustili. "Moje nevinné deti dali za to najvyššiu cenu - svoj život. Chceli, aby sa nám tu žilo lepšie. A kde sme teraz? Zrejme nikde... bohužiaľ. Ľudia, vzchopte sa a zobuďme sa. Nedajte sa opantať smerohlasom. Prosím Vás. Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú. Aj u nich je to tak. Nedajme sa a bojujme. Každý má vinu, ale mali by sme správne vedieť rozlišovať kto aký podiel."

Reakcia Matoviča

Status zdieľal aj minister financií Igor Matovič (OĽaNO). Zvyčajne výrečný minister financií, ho okomentoval len stručne: „Slová matky. Budíček pre všetkých nás.

Nahnevané seniorky: z čoho mame žiť?! Chcete tu občiansku vojnu?
Aj táto "pozvánka" odznela na štvrtkovom Dni otvorených dverí, ktorý sa každoročne pri príležitosti výročia prijatia Ústava koná v slovenskom parlamente. Parlamentný DOD vo všeobecnosti Počas tohto dňa si občania-návštevníci môžu pozrieť... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik