Belousovová o cene energií: Kde pôjde tá armáda vládou vyrobených bezdomovcov?
03 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Slovensku reálne hrozí krach. To si hádam po včerajších (2.9., pozn.red.) tlačových besedách Hegera a Matoviča uvedomil každý. Žiadne zmrazenie cien energií už neplatí, skonštatovala na sociálnej sieti politička Anna Belousovová.

Za čo sú všetci platení?

"Lebo vraj si Sulík nesplnil povinnosti. Matovič nám to teraz po dovolenke zvestoval a nemohol zatajiť radosť, ako znovu načapal Sulíka na hruškách. Mňa už títo blázni naozaj prestali baviť! Za čo sú všetci platení?," pýta sa národniarka.

Pýta sa aj za čo je platený Heger, ktorý ako predseda vlády nekontroluje plnenie úloh jednotlivých ministrov. "To on sa teraz, keď je zima za dverami zobudí a oznámi, že cena elektriny stupne o 51% a plynu o 101% a oni nič, lebo Sulík?! Uvedomujú si vôbec títo blázni, že väčšina obyvateľov Slovenska to nedokáže zaplatiť?!"

Matovič naložil Sulíkovi: Pekný darček na rozlúčku si nám tu na úteku nechal!
Elektrina pre domácnosti + 101%! Toto je výsledok “práce” ministra zo strany “odborníkov” na ministerstve hospodárstva, krúti hlavou minister financií a jeden z kameňov úrazu našej vládnej koalície Igor Matovič v statuse na sociálnej sieti. Stále... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Zaútočia exekúcie?

Podľa Belousovovej budú Slováci jednoducho mrznúť, alebo im za nedoplatky budú brať majetok - domy, byty. "Kde pôjde tá armáda vládou vyrobených bezdomovcov? Štát, ktorý ich okradol im postaví nejaké internačné tábory?," pýta sa politička a kladie ďalšie otázky.

Za čo si ľudia kúpia potraviny, ak sa do ich cien premietnu drasticky zvýšené ceny energií?

Kto tie potraviny vyrobí, ak podniky vďaka nárastu cien energií skracujú?

Za čo budú ľudia nakupovať, ak prídu o prácu?!

Veď tu reálne hrozí KRACH ŠTÁTU!

"Všetci si chrochtili celé leto na dovolenkách, ktoré sme im zaplatili a okrem hlúpych odkazov cez Facebook sa odtiaľ nezmohli na nič! Teraz sa budú navzájom obviňovať a svojimi idiotskými hrami o to, kto je väčší neschopák ďalej beztrestne traumatizovať a ohrozovať Slovensko?! A my sa máme na to ďalej nečinne pozerať, lebo pani prezidentka im bude dávať do nekonečna nové a nové šance a ďalší nami platení zamestnanci štátu nebudú konať?!"

MUDr. Piják: Zločinci, ktorí zatajovali pravdu o Covide, budú potrestaní
Doktor Michal Piják, dlhoročný internista, reumatológ, imunológ a hepatológ bol jedným z piatich lekárov, ktorých preverovalo aj Ministerstvo zdravotníctva SR. To pred Vianocami 2021 zriadilo komisiu, ktorá o. i. aj Dr. Pijáka podozrievala zo... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Sabotáž je stále v hre

Belousovová chce vedieť, kedy sa už konečne zobudí generálny prokurátor a prestane byť za dobrého. Trestný čin sabotáže nikto nezmenil!

Ak niekto zneužíva svoju funkciu na to, aby sťažoval plnenie úloh štátneho orgánu, teda aj vlády a spôsobí tým škody veľkého rozsahu, môže sa potrestať až doživotím. To stále ešte platí, hovorí politička.

"A my sa tu máme pozerať na to, ako skupina bláznov devastuje NÁŠ štát, spôsobuje jeho rozvrat a ohrozuje NAŠE životy za asistencie hlavy štátu?! Dokedy?! Konajte pán generálny prokurátor! Je to vaša povinnosť. Aj vy ste len štátny zamestnanec platený z našich peňazí. Ak nebudú konať tí, ktorým to určujú ich zákonné povinnosti, verte, že zažijete ČO DOKÁŽE ULICA! Pár bláznov z nás, z celého štátu predsa nemôže robiť rukojemníkov," uzavrela Belousovová.

E. Chmelár: Vojnu začala Zuzana Čaputová
Politológ a historik Eduard Chmelár patrí k tým, ktorí najdlhšie, minimálne 12 rokov, píšu, diskutujú a najmä volajú po novej ústave nášho štátu. Boli obdobia, kedy bol s touto otázkou takpovediac sám vojak v poli. O to viac ho prekvapuje, že pri... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Matka zavraždenej Martiny: Toto by moje deti nechceli. V žiadnom prípade
Zdá sa, že aktuálna politická situácia už dvíha zo stoličky každého. K tomu čo sa na politickej scéne deje, sa vyjadrila aj matka zavraždenej Martiny Kušnírovej, priateľky zavraždeného novinára Jána Kuciaka. Najprv sľubovali, teraz si nevedia... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik