Prejav predsedu strany SMER-SD R. Fica pri príležitosti 30. výročia prijatia Ústavy SR (VIDEO)
02 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Robert Fico na slávnostnej schôdzi NR SR vyškolil prezidentku Čaputovú. Sedela tam sfučaná ako vzducholoď Hindenburg v 37-om.

Predseda Smeru-SD a expremiér Robert Fico počas slávnostnej schôdze Národnej rady (NR) SR pri príležitosti výročia prijatia Ústavy SR apeloval na prezidentku Zuzanu Čaputovú v súvislosti s referendom. Hlava štátu reagovala, že takéto odkazy nepotrebuje a vie, ako má konať. Odkazy cez verejné prejavy v deň 30. výročia prijatia ústavy kritizovali viacerí politici.

Fico v prejave podčiarkol, že ústava zveruje štátnu moc do rúk občanov SR. "Dajte ľuďom to, čo im podľa Ústavy SR patrí. Dajte im to, čo ústava hovorí, že sa to nazýva štátnou mocou," vyhlásil. Pripomenul prezidentke povinnosť zabezpečovať riadny chod ústavných orgánov.

Hlas ľudu: Toto je dôstojná staroba? Nie, pani prezidentka, vaše priority sú niekde inde.
Starostlivosť o seniorov a dôstojná staroba mala byť jednou z vašich priorít. Nie, pani prezidentka, vaše priority sú niekde inde. Nepociťujem, že by ste seniorom venovali pozornosť, akú si zaslúžia. Pár bezduchých slov, jedno stretnutie a milý... Čítať ďalej
30 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik