Ľuboš Blaha: Ruský veľvyslanec spláchol Ivana Korčoka, šach - mat
31 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Ako sa bude OĽaNO a SaS udobrovať, keď ukončia letnú frašku?" Zamýšľa sa na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha (SMER - SD), poslanec NR SR a nešetí kritikou na adresu súčasného ministra zahraničných vecí, Ivana Korčoka (nominant SaS). Blaha zachádza aj do ďalekej minulosti a Korčoka označil za najväčšiu obludu.

"Sulík Naďovi vynadal do zákerných monštier, Naď na Sulíka vybalil internú komunikáciu, Gyimesi označil Korčoka za farizeja, atď," pripomína Ľuboš Blaha situácie z vládnej koalície.

"Najsmutnejšie na tom je, že TO, čo o sebe narozprávali, je všetko pravda a vidí to celé Slovensko," dodáva Ľuboš Blaha.

Vo videu na Telegrame za najväčšiu obludu, označil Ľuboš Blaha, Ivana Korčoka a dal za pravdu poslancovi NR SR z hnutia OĽaNO, Gyimesiovi. 

Nič nie je isté! Objavil sa nový scenár riešenia koaličnej krízy!
Koaličná kríza vrcholí. Do jej ukončenia ostáva iba pár hodín a bude rozhodnuté! Od roku 2020 nejde o prvú vážnu krízu, ale táto z nich je najvážnejšia. Kým vládni predstavitelia v zákulisí vykladajú karty na stôl, občania Slovenska zápasia nielen... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Najväčšia obluda je z nich ale Ivan Korčok, myslí si Ľuboš Blaha

„Najväčšia obluda je z nich ale Korčok. V tom má Gyimesi úplnú pravdu! Biblickí farizeji boli v porovnaní s Korčokom úplne, že rovní chlapi, tie najúprimnejšie čisté duše,“ tvrdí vo videu na Telegrame, Blaha.

„Keď Saudi zabíjali deti v Jemene a kameňovali ženy, tak sa Korčok objímal so saudskoarabskými ministrami,“ uviedol Blaha na adresu Ivana Korčoka (nominant SaS), minister zahraničných vecí.

„Keď Američania plienili Irak, nevadilo. Keď bombardovali deti v Juhoslávii, nevadilo. Keď NATO zlikvidovalo Líbyu, nevadilo. Ale keď sa objaví ruský veľvyslanec vo Zvolene na kladení vencov hrdinov z SNP, tak z toho Korčok robí diplomatický škandál. Nie je mu to blbé? Ako sa môže až takto strápňovať? Keď skončí matovičovská krutovláda, ten chlap si na Slovensku ako diplomat už ani neškrtne,“ uviedol ďalej vo videu na adresu Ivana Korčoka, poslanec NR SR Ľuboš Blaha.

„Ruský veľvyslanec spláchol Korčoka ako malé nevychované decko. Ako sa vyjadril, vo Zvolene prejavil úctu voči bojovníkom fašizmu a neriešil vnútornú politiku. Šach – mat,“ myslí si poslanec NR SR, Ľuboš Blaha.

https://t.me/LubosBlahaSmer/279

Hegerove nič nehovoriace frázy už ľudí vytáčajú! TAKTO mu naložila novinárka
Bla-bla-bla-bla-bla... Asi takto nejako občas vyzerajú niektoré odpovede našich politikov. Presnejšie, nič konkrétne iba samé „bláboly“, ktoré ľudí už buď vôbec nezaujímajú, alebo sa odpovede opakujú ako obohratá platňa a v podstate – už nikoho ani... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik