Fico reaguje! Tvrdí, že Matovič je MAGOR!
31 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Doposiaľ najtvrdšie vyhlásenie na adresu Igora Matoviča(OĽANO) poskytol Robert Fico (SMER-SD). Reagoval tak v na 10 podmienok ministra financií SR. Zároveň vyzýva Čaputovú aby konečne konala!

"POŠLI BLÁZNA, PRÍDE BLÁZON

Aj ten najposlednejší, ktorý pochyboval, musí dnes po podmienkach Igora Matoviča uznať, že predsedom vlády a ministrom financií SR v rokoch 2020 - 2022 bol obyčajný magor.

My sa preto obraciame na prezidentku SR Z. Čaputovú, nech už ani len neuvažuje o podpore tohto verejného blázinca. Referendová otázka číslo 1, o ktorú žiada 406 tisíc ľudí, veľmi jasne vedie k okamžitej demisii súčasnej vlády, čo je jediné rozumné riešenie, po ktorom musia nasledovať predčasné parlamentné voľby.

Vyzývame prezidentku, aby v situácii, keď magor múti vodu, okamžite vyhlásila referendum o obidvoch otázkach, pretože len demokratické priame riešenie môže viesť k vyriešeniu bezprecedentnej vládnej krízy spôsobenej malými politickými deckami."

AKTUALITA: Koaličná kríza vrcholí
Už čoskoro by sme sa mali dozvedieť, ako a v akej zostave bude pokračovať koalícia. Nič ale ešte nie je isté, správu AKTUALIZUJEME. 17:30- Líder Hlasu-SD Peter Pellegrini vyzval všetkých poslancov Národnej rady (NR) SR, aby podporili návrh novely... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik