SMER-SD zvoláva na masívny protest! (VIDEO)
30 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

SMER-SD zvoláva na protest celé Slovenko. Spolu s nimi môžu občania burcovať za demokratický, zvrchovaný a právny štát!

"Priatelia, vo štvrtok 1. septembra od 16. hodiny, vás všetkých pozývame do Košíc na Hlavné námestie." Začína svoj príhovor predseda strany SMER-SD Robert Fico a následne hovorca strany Smer Ján Mažgút, kandidát na presdsedu BSK doplnil a zdôraznil, že na rozdiel od oficiálnych osláv SNP, na ich akcii nebudú ani ostreľovači ani stráž a všetci občania sú srdečné vítaní.

Vo videu postupne vystupujú politici, ktorí upozorňujú na absolútne nedostatky vlády a prezidentky. Erik Kaliňák upozornil, že 1. september je zároveň dňom, kedy si pripomíname prijatie Ústavy SR. “Žiaľ, Slovensko je v roku 2022, vďaka neschopnej vláde a prezidentke slúžiacej cudzím záujmom, na úplne inej ceste ako nám Ústava SR v roku 1992 predpísala.”

Podľa Ľuboša Blahu, prezidentka aj vláda na dennej báze spochybňuje to, čo hovorí ústava. “Prezidentka a ďalší sorosoví poskokovia maria referendá a označujú ich za chorý prvok. Do očí sa priamo vysmievajú Ústave SR,” povedal vo videu.

Ladislav Kamenický upozornil na hrôzostrašné zdražovanie a sociálne problémy v ktorých sa ľudia ocitli počas súčasnej vlády.

A v závere krátkeho videa Juraj Blanár doplnil: “Poďme v Košiciach burcovať za demokratický, zvrchovaný právny štát a sociálny štát. Za to, čo nám vláda a prezidentka berú. Poďme presadiť predčasné voľby, ktoré sú jediným riešením vládnej krízy a devastácie štátu!”

Robert Fico a Andrej Danko vence napokon položili
Na čele zástupu ľudí, ktorí chcú položiť vence k Pamätníku SNP a pokloniť sa pamiatke padlých stoja Andrej Danko a Róbert Fico. Svoj úmysel vysvetľujú aj policajtom, ktorí im stoja v ceste. Odpustite nám túto hanbu, požiadal metaforicky Andrej... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik