Remišová sa v odplate pustila do Beňovej. A naložili jej aj Slováci
30 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Oslavy Slovenského národného povstania sú nielen priestorom vzdať hold naším ľuďom, ktorí sa nebáli postaviť nemeckým okupantom počas II. svetovej vojny, ale aj možnosťou politikov nejakou formou sa prezentovať. Takmer dokonale to využila europoslankyňa Monika Beňová, ktorá si v statuse „kopla“ do ministerky, podpredsedníčky vlády a šéfky vládnej ministrany Za ľudí Veroniky Remišovej. Prirodzene, tá neváhala a rovnako v statuse je jej útok vrátila.

Ako dvaja kohúti na smetisku, respektíve ako dve sliepky na kôpke hnoja sa do seba pustili dve poslankyne. Kým sprvoti vyhrávala tá z európskeho parlamentu, teraz sa zdá, že je na koni tá z toho nášho, slovenského. Ako napísala v statuse Remišová, posmešky pani Beňovej zo Smeru ju uraziť nemôžu. Asi áno, pretože ona si na zosmiešnenie svojej osoby vystačí aj sama. Ostatne, Slováci sa o tom mohli presvedčiť už viackrát. Tentokrát ale Beňová vytiahla na Remišovú žolíka menom Fico, ktorého sa vraj ministerka a šéfka Za ľudí dotkla svojou „nemiestnou“ poznámkou.

Smer a fašisti sú hanbou odkazu SNP

„Mohla by som teraz napísať sto strán o úplnej neschopnosti, neodbornosti či politickej nezrelosti tejto bezvýznamnej predsedníčky ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu, ktorý sa jej ako všetko ostatné v jej „politickej kariére“ rozpadlo pod rukami. Predvčerom aspoň štandardne pobavila poznámkou, tentoraz na tému, ako zvolá predsedníctvo Za ľudí po odchode SaS z vlády aby sa dohodli, že čo ďalej. 2% strana s trojčlenným poslaneckým klubom. Ale kaziť oslavy SNP akoukoľvek zmienkou o členoch súčasnej vlády, alebo toho čo z nej vlastne ostalo, či v stredu ostane, by bolo neúctou voči hrdinkám a hrdinom na ktorých spomíname s vďakou a úctou,“ napísala v statuse Monika Beňová.

Beňová sa pustila do Remišovej: Ty bezvýznamná predsedníčka ešte bezvýznamnejšieho politického komiksu!
Fico a Uhrík, extrémisti na oslavy SNP nepatria! Takto sa vyjadrila na sociálnej sieti predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová. Dlho však ticho nezostalo a na facebuku si ju podala europoslankyňa a smeráčka Monika Beňová. Posúďťe, kto z toho vyšiel... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

A čo na to statočná bojovníčka Veronika Remišová? „Smer a fašisti sú hanbou odkazu SNP. Že sa tento môj názor nepáči pani europoslankyni za Smer Beňovej, to ma neprekvapuje. Mne sa zas nepáčia jej kamarátstva s Mariánom Kočnerom, tolerancia vulgárnosti a urážok voči žene - hlave štátu, tolerancia mafianizácie štátu a tolerancia kšeftov Fica s fašistami. Útoky Smeru a hlúpe posmešky pani Beňovej ma neurazia, naopak, hanbila by som sa, keby ma takíto ľudia chválili,“ zakontrovala šéfka vládnej ministrany Za ľudí, podľa ktorej predstavenie Smeru vo Zvolene počas osláv SNP s predstaviteľmi krvavých režimov ukázalo, že Smer je extrémistická strana, ktorá robí Slovensku len hanbu.

Zvláštne reakcie

Na počudovanie ale tentokrát stáli diskutujúci Slováci na jej strane. „Bravo, p. Remišová!!! Tlieskam vám! Nedajte sa!!!! Tá stará rároha už nemôže nikoho uraziť!“ postavila sa na stranu šéfky Za ľudí Eva Pinková. „Pani Remišová, ste vzdelaná, inteligentná žena. Hentá bezcharakterná smeráčka, ktorej hodnoty sú na míle vzdialené od tých vašich, vám nesiaha ani po členky. Smerácka nula,“ nedávala si pred ústa servítku Alžbeta Ondrejková. „Máte pravdu, Beňová je onuca Fica a Kočnera a toho sa nezbaví do konca života,“ pridal Július Facuna. „Keď na normálneho človeka kydajú pochybné existencie tak to znamená, že je v poriadku,“ skonštatoval Miro Bonk.

Veronika Remišová a jej odkaz k SNP: Každý z nás môže byť hrdinom!
Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR sa vyjadrila k štátnemu sviatku Slovenského národného povstania. Podľa nej Slovensko potrebuje hrdinov. Na čo chcela poukázať nájde pozorný čitateľ medzi... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

„Mala by veľa vysvetľovať p. Beňová, ale čo už, Smer je už raz taký, ohovárať, osočovať, kradnúť, podvádzať a klamať, strana, ktorú by mal GP rozpustiť, lebo škodí národu aj krajine a svet to vidí a čaká, kedy konečne dostanú cez prsty a hu..u,“ kopla si Katka Uhliarová okrem Beňovej aj do jej „rodného“ Smeru. „Super! Táto ,,dáma“ zo Second Handu Smeru Vám nesiaha ani po členky!“ povzbudzuje Remišovú diskutujúci Juro Pavol. „Veronika, vaše hodnoty a hodnoty tejto pani sa diametrálne líšia, vy ste citlivá, vzdelaná žena, ktorá má navyše úžasný vzťah k prírode. A ona? Povrchná snobka s pofidérnou minulosťou, ktorá vás nemôže uraziť,“ porovnala obe ženy Helena Györiová, pričom víťazne z toho vyšla naša ministerka.