Matovič vraj zajtra odstúpi
30 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

Neustály boj medzi koaličnými partnermi by mal zajtra vyvrcholiť. Podľa najnovších informácii, by to malo skončiť naozaj nečakane. Odstúpi Matovič? Ľuboš Blaha to vidí takto.

Komédia vrcholí

"Letná komédia Sulíka a Matoviča sa blíži ku koncu.

Zajtra Matovič teatrálne odstúpi a urobí zo seba slovenskú národnú handru.

Matovič a Sulík sa ocitnú v parlamente a budú pokračovať koaličné jatky." Začína Blaha svoj status.

Moc im chutí

Smerák pokraťuje: "Im nikdy nešlo o Slovákov - ostávajú vo vláde iba preto, aby si zaručili beztrestnosť, slúžili americkej armáde a robili si navzájom zle."

Matovič to bude hrať na martýra, ale kým on v zrkadle uvidí doráňanú palmičku, Slovensko uvidí hlúpu a sebastrednú handru, s ktorou si Sulík opakovane vytiera podlahu.

To aj Heger v porovnaní s Matovičom povýši na mop. Najväčšou handrou v priľahlých galaxiách je Igor "bez lexaurínu ani na krok" Matovič.

Oni sa moci sami nikdy nevzdajú. Neverte tomu."

Čaputovej legíny

V závere nezabudol poriadne zavŕtať do prezidentky. "Jediné, čoho sa boja, sú ľudia. Ukázali to v Banskej Bystrici - ľudí by aj nechali postrieľať, keby chceli vzdať úctu hrdinom z SNP.

Ľudia v zime umrznú a médiá riešia Čaputovej legíny. A Korčok zo seba robí idiota pred ruskou diplomaciou.

Ak ich nevyženú ľudia, vláda nepadne. Poďme do toho - 1. septembra v Košiciach!"

SMER-SD zvoláva na masívny protest! (VIDEO)
SMER-SD zvoláva na protest celé Slovenko. Spolu s nimi môžu občania burcovať za demokratický, zvrchovaný a právny štát! "Priatelia, vo štvrtok 1. septembra od 16. hodiny, vás všetkých pozývame do Košíc na Hlavné námestie." Začína svoj príhovor... Čítať ďalej
30 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik