Čo sa deje u "uhríkovcov"? Z hnutia odchádza ďalšia osobnosť
30 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

"ODCHÁDZAM Z HNUTIA REPUBLIKA!" Stojí hneď v úvode statusu právnika a člena hnutia Republika Lukáša Machalu. A tak v krátkom období je to ďalšia osobnosť, ktorá hnutie opúšťa. Nedávno sa totiž hnutie Republika rozlúčilo s Petrom Marčekom, ktorého vylúčili. Vraj bol pre vedenie príliš proruský.

"Po 16 mesiacoch sa končí moje pôsobenie v politickom hnutí Republika. Svoje dôvody vysvetlím neskôr." tajomne pokračuje právnik.

Rozdielne predstavy

"Neodchádzam v zlom, ale mám iné predstavy o fungovaní modernej vlasteneckej a štátotvornej strany.

Budem sa intenzívne venovať reálnemu ( nie iba deklarovanému ) spájaniu vlasteneckých síl a podporím národne orientovaných občianskych aktivistov!

Večná česť a sláva hrdinom Slovenského národného povstania! Nech žije slobodná Slovenská republika!" Doplnil Lukáš Machala v závere a pripojil aj video.

Jiří Paroubek: Zvláštna logika prezidenta Zelenského
Dnes asi najväčšou témou z celej vojny na Ukrajine sú „zvláštne útoky“ na Záporožskú jadrovú elektráreň. O zvláštnej logike prezidenta Zelenského píše bývalý premiér Českej republiky Jiří Paroubek. Komentár Jiřího Paroubka zverejnený na stránke... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik