Richard Raši: Štátnemu tajomníkovi pre šport je toto jedno? (VIDEO)
28 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Štátny tajomník Ministerstva školstva SR Ivan Husár rozčúlil Richarda Rašiho svojim nedávnym vyhlásením o športujúcich deťoch.

Rozhorčený Raši

"Do rúk sa mi dostalo video, ako štátny tajomník Husár, zodpovedný za šport hovorí, že mu nie je ľúto detí, ktoré kvôli pandémii skončili so športom. Rozumiete? Jemu nie je ľúto detí, ktoré kvôli pandémii skončili so športom!," hovorí rozhorčený Richard Raši (Hlas-SD) a svoje tvrdenie dokladá nahrávkou. 

&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing

Podivné Husárovo tvrdenie

Na nej štátny tajomník tvrdí, že ako tie deti, tak ani ich rodičia, či starí rodičia, nemilujú šport. Podľa videa štátny tajomník ďakuje za pandémiu a za koniec týchto detí v športe, aj keby boli talentované.

On totiž za štát musí vidieť dopredu, že tie deti sa budú trápiť s mnohými zdravotnými problémami vyplývajúcimi zo zlého životného štýlu.

A máme tu ďalší rozkol medzi SaS a OĽaNO. Liberáli im teda naložili!
OĽaNO navrhuje zatvoriť obchody počas nedieľ. Saskárom sa to zdá absurdné. Liberáli poslali aj riadne štiplavý odkaz Matovičovmu poslancovi Richardovi Vašečkovi. Počas energetickej krízy rieši OĽaNO nedeľné nákupy Poslanci za OĽaNO predložili... Čítať ďalej
27 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik