Danko: Pridávame sa k Smeru
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Pridávame sa k protestu strany Smer – SD a vyjadrujeme presvedčenie, že protest pri príležitosti 30. výročia Dňa ústavy 1. septembra v Košiciach má svoje opodstatnenie, uviedol šéf strany SNS na sociálnej sieti.

"Vládna koalícia už tretí rok ukazuje, že nezvládajú riadenie štátu. Nezvládli pandémiu, nezvládajú energetickú krízu. Ich neustále hašterenie je dôkazom toho, že neboli na výkon štátnych funkcií pripravení," skonštatoval národniar.

Podľa Danka najmä v ťažkých časoch, ktoré Slovensko čakajú v zimných mesiacoch, by nielen koalícia ale aj opozícia v záujme Slovenska mali diskutovať o tom, kto má aké možnosti pomoci slovenským občanom.

"Slovenská národná strana sa hlási k dobrým vzťahom s Ruskou federáciou a je presvedčená, že jediná cesta stabilizácie ceny energií je dialóg s Ruskou federáciou. Chceme mať dobré vzťahy aj so Spojenými štátmi americkými, aj s Ruskou federáciou, aj s Českom, Poľskom, Maďarskom, aj Ukrajinou," pripomenul politik.

Dôležité však podľa Danka je, aby na čele štátu nastala zmena. Súčasne nič iné ako demonštrácie nám opozičným politikom neostáva. 

Preto sa SNS v zastúpení svojho predsedu Andreja Danka zúčastní protestu o 18:00 hod 1. septembra v Košiciach.

Žiaden mýtus, ani konšpirácia. To títo nás zdierajú z kože!
Mnohé deti, ale aj rodičia, určite poznajú riekanku „Ide zima ide mráz, kam sa vtáčik, kam schováš?“ Nuž a presne rovnaká sa dá použiť aj na ľudí pred budúcou zimou. Vysoké ceny energií, plynu aj dreva totiž pripravia mnohým veľmi krušné chvíle.... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik