Blaha: Ukončite tú frašku, lúzri!
28 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Sulík odchádza z vlády a ľudia už zívajú od nudy. Koho to ešte zaujíma? Pýta sa na sociálnej sieti podpredseda strany Smer Ľuboš Blaha.

1. Vláda tu už nefunguje dva mesiace a nikto nerieši katastrofálnu situáciu na Slovensku. To, že odíde Sulík, na tom nič nemení. Bordel pokračuje.

2. Mafiáni z OĽaNO sa budú držať moci ako kliešte - v menšinovej vláde im nič neprejde, ale to je jedno, platy im budú každý mesiac cinkať na účte a oni budú ďalej terorizovať Slovensko cez Lipšicove a Mikulcove gestapo. 

3. Myslíte, že lúzri ako Pročko či Šudík, zahlasujú za predčasné voľby - však tých už nikdy nezamestnajú ani ako zametačov lístia, tým je ukradnuté, že Slovensko sa rúti do cenového pekla, oni si užívajú posledné mesiace pri koryte. Nerušte ich pri bakchanáliách.

Vláda nechce na oslavách SNP Slovákov! Robert Fico reaguje
Účasť verejnosti na oslavách SNP je verejnosti zakázaná. Nedokáže sa na to pozerať ani Robert Fico, predseda Smer-SD. Jeho príhovor na sociálnej sieti vám prinášame v plnom znení, až na medzititulky, ktoré sú vkladom redakcie. Občan do Bystrice... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Eka Balašková

4. Jediná otázka, ktorá je po dnešku nezodpovedaná, je, čo si počne kráľ Judášov Korčok. Nemá poslanecký mandát, a tak sa môže ísť hlásiť na úrad práce. Ale možno pomôže americká ambasáda - vraj hľadajú vrátnika na plný úväzok, Ivan, ideš!

5. Sulík ešte ani nestihol podať demisiu a Remišová sa už s Kollárom hádajú o fleky ministrov - to nevymyslíš, to je proste pravičiarska háveď. Slováci padajú na ústa a oni riešia ministerské kreslá - Remišová má troch poslancov, tak by chcela byť riaditeľkou zemegule.

6. Heger tam na tlačovke stojí ako nemohúci pajáčik, ktorého neberie vážne ani jeho pes - ešte aj jeho Rex mu doma hádže aporty a Edo poslušne skáče a nosí. Za pamľsok. Úplná handra. Nie je vám ho ľúto?

Danko: Pridávame sa k Smeru
Pridávame sa k protestu strany Smer – SD a vyjadrujeme presvedčenie, že protest pri príležitosti 30. výročia Dňa ústavy 1. septembra v Košiciach má svoje opodstatnenie, uviedol šéf strany SNS na sociálnej sieti. "Vládna koalícia už tretí rok... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

7. A Matovič? Ten si vyvaľuje pupok na španielskej pláži a koaličnú radu rieši online. Medzitým sa vžíva do palmičky a vyplakáva nad sebou, aký je čestný a ako mu, palmičke úbohej, všetci ubližujú, fňuk.

8. To je tak, keď dennú dávku lexaurínu zapiješ troma sudmi sangrie. Nasledujú len dve možnosti. Buď vidíš lietať slony alebo sa prevtelíš do palmy a plačeš nad svojím osudom. 

9. Spýtajte sa docenta Chocholouška - Matovič nie je prvý pacient, ktorý sa vciťuje do okolitej flóry. Je však prvý, ktorý popritom riadi vládu Slovenskej republiky.

10. Ale áno, vládna kríza prináša aj vtipné správy. Keď sa Sulík vráti do parlamentu, mandát zanikne humusákovi Žiakovi, najhlúpejšej postavičke slovenského parlamentu. Hneď po Pročkovi, Joži je neprekonateľný.

Martin Klus: Demisie sú nezvrátiteľné
Strana SaS naďalej trvá na odchode ministra financií a lídra OĽANO Igora Matoviča z vlády. V diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12 to potvrdil podpredseda SaS a štátny tajomník rezortu diplomacie Martin Klus. Predčasné voľby momentálne nie sú podľa... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

11. A Gröhling vystrnadí podpredsedu parlamentu Laurenčíka - Otíka z Terchovej. Celý sever Slovenska ľahne k zemi od smiechu. 

12. Matovič si už samozrejme brúsi zuby na všetkých nominantov SaS - vyčistí to do poslednej upratovačky. Vojna dvoch blbečkov bude pokračovať.

13. A Slovensko sa ocitne v čase šialenej energetickej krízy v ešte väčšom chaose ako doteraz - ľudia budú mrznúť na ulici a papaláši sa budú držať svojich teplých kresiel až kým ich ľudia nevyženú lopatami.

14. Preto je referendum jediná nádej. A áno - preto sa liberálne kaviarne tak veľmi nášho referenda boja. Nasadili na nás všetkých svojich právnických poskokov, aby referendum spochybnili - v mene slávneho Haščákovho "volič je h...".

15. My sme na rozdiel od liberálnych snobov presvedčení, že jediný suverén je ľud. Dajte ľuďom možnosť povedať, čo si myslia o vláde a prestaňte špekulovať. Čaputová má len dve možnosti - Slovensko alebo Matovič. Nech si vyberie.

Vládna kríza je len komédia pre verejnosť. Predčasné voľby prinesie len referendum. Alebo ulica. My sme pripravení.

Zajac: Pol miliardy na plošné testovanie, milióny na očkovaciu lotériu a sestry na žobračenkách
To je stav nášho zdravotníctva! Exminister zdravotníctva Rudolf Zajac je autorom doposiaľ najväčšej reformy v tomto rezorte. Tá má už cez 20 rokov, no naše zdravotníctvo stále beží na jej základoch. Plazivý kolaps Podľa exministra nemožno... Čítať ďalej
28 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik