Žgrloš Matovič
26 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Sporia na svoju existenciu po voľbách? Zdá sa, že zatiaľ najsilnejšia koaličná strana OĽaNO sa rozhodla šetriť každý cent. Možno očakávajú ťažké časy a kalkulujú s tým, že po voľbách im na Slovensku ruže nepokvitnú. A pritom dostáva od štátu dennodenne obrovské peniaze!

"Matovičovo hnutie dostalo už od štátu neuveriteľných 27 800 000 eur! Od volieb tak dostáva denne 14 178 eur! Napriek tomu je Matovič lakomý zaplatiť si normálnu strannícku centrálu," upozorňuje na sociálnej sieti politik zo zoskupenia Dobrá voľba a Umiernení Alojz Hlina.

Podľa tejto politickej platformy Matovič na svoje osobné, neúradné "plačofky" zneužíva úrad vlády či ministerstvo financií. "Okrem toho, že je to nevkusné, je to aj nehorázne. Strannícke tlačovky na vládne úrady a ministerstvá nepatria. A už vôbec ich nemajú organizovať štátni zamestnanci, platených z našich daní," píše sa vo vyhlásení.

Do týchto inštitúcií politické zoskupenie exministra zdravotníctva Tomáša Druckera a politika Alojza Hlinu posiela infožiadosť, koľko Matovič a jeho hnutie za svoje stranícke výpady úradom platí. "Budeme vás informovať."

"Že kde si Matovič robí tlačovky je nepodstatné? Práve preto, že si myslíme, že takéto skutočnosti sú nepodstatné, sme tam, kde sme a bude to ešte horšie," varuje na facebooku Hlina.

Ďuriš Nicholsonová: Energetická kríza? Slovákov rozmaznal komunizmus!
Zodpovedné vlády v jednotlivých členských štátoch pripravujú opatrenia na zmiernenie dopadu energetickej krízy a vysokej inflácie. Tá naša rieši samu seba - "neruš nás, občan, tu sme pri manželskej kríze". Takto vidí dianie na Slovensku... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik