Tabák si podala štátneho tajomníka: Ste nehanebný!
26 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Štipnite ma, prosím! Neverím, čo za status uverejnil štátny tajomník pre šport Ivan Husár. Rozčúlila sa nad nedávnym kontroverzným vyjadrením Husára o slovenských hráčoch v KHL poslankyňa a bývalá tenistka Romana Tabák na sociálnej sieti.

"Je hanebné, ak existuje štátny tajomník pre šport, ktorý sa snaží z našich športovcov urobiť terč nenávisti len preto, že hrajú v Rusku!" vyjadrila sa Tabák k dosť kontroverznému statusu štátneho tajomníka pre šport Ivana Husár, ktorý pred pár dňami uverejnil aj Hlavný Denník. 

Štátny tajomník pre šport na ministerstve školstva odsúdil Slovákov hrajúcich v KHL, ľudí tým akurát PORIADNE nasr...
Šport by sa nemal pliesť do politiky a naopak. Žiaľ, nie vždy to platí. Tak ako v prípade ruskej agresie na Ukrajine. Smutné ale je, že s podobnou, ak nie rovnakou agresivitou akou ruskí vojaci bojujú na Ukrajine bojujú niektorí politici proti... Čítať ďalej
23 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Ospravedlnila sa za Husára

"Slovaci hrajúci v KHL krásnu sezónu vám prajem! A ospravedlňujem sa za jeho vyjadrenie!," prekvapila Tabák. Podľa poslankyne totiž športovci "celý život makajú od detstva, aby sa uživili svojimi výkonmi. Snažia sa od rána do večera na sebe pracovať a ide to na úkor rodín. Každý sa snaží dosiahnuť maximum - lebo to je v krvi športovca!"

"Stojím za každým slovenským športovcom a športovkyňou! Nikto z nich nešportuje, aby robil politiku. Jediný kto zneužíva šport na politiku je nominant strany SaS - pán Husár!" Naložila bývalá tenistka štátnemu tajomníkovi.

A odvážila sa doložiť ešte dodatok. "Vážený pan úradník Husár, už ste namietali pánovi Sulíkovi prečo nové bloky atómovej elektrárne v Mochovciach budú spaľovať urán z Ruska?"

Slováci sú v šoku: V školských jedálňach sa budú s deťmi stravovať aj vojaci!
Slovenské školopovinné deti si toho za posledné dva roky vytrpeli až-až. Najskôr ich COVID-19 vyhnal učiť sa len z domu, potom, či boli zdraví alebo nie, museli mať na tvárach rúška. Nuž a teraz sa na nich ženie ďalšia pohroma, o ktorej v statuse... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Bezcitní ignoranti

Ak štátny tajomník pre šport, ktorý necháva šport na Slovensku čoraz viac upadať,  nazve športovcov bezcitnými ignorantami, je to už na pováženie. Ale presne to sa na Slovensku deje.

"Šesť našich špičkových hokejistov podpísalo zmluvy do KHL. Idú zarábať krvavé peniaze. Vy, chlapci, si budete zarábať na luxusný život v Rusku. Budete prisluhovať propagande Putina. Budete propagovať ligu v krajine, ktorá si vašu rodnú vlasť dala na zoznam nepriateľov Ruska. Ste ignoranti. Bezcitní ignoranti. Moja odpoveď ako súčasného štátneho tajomníka pre šport je, že navrhnem, aby náklady na týchto hráčov v reprezentácii Slovenska neboli oprávnené," uviedol Husár vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Ďuriš Nicholsonová: Energetická kríza? Slovákov rozmaznal komunizmus!
Zodpovedné vlády v jednotlivých členských štátoch pripravujú opatrenia na zmiernenie dopadu energetickej krízy a vysokej inflácie. Tá naša rieši samu seba - "neruš nás, občan, tu sme pri manželskej kríze". Takto vidí dianie na Slovensku... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik