Slovania žnú obrovský úspechy v zahraničí
27 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Tak z tohoto mám naozaj obrovsku radosť! Teší sa Wanda Adamik Hrycová - producentka historickej drámy Slovania. A má sa veru z čoho tešiť. Jej dietko sa teší obrovskému záujmu.

"Slovania sa stali tretím najsledovanejším seriálom na streamovacích platformách v Poľsku. A zatiaľ náš seriál okrem HBO kúpilo aj Nemecko, Taliansko, Írsko, Veľká Británia, pobaltské štáty, Rumunsko a krajiny Stredného Východu," vymenúva Hrycová na sociálnej sieti medzinárodný úspech.

Historická dráma mala premiéru počas jari 2021 a už vtedy sa hovorilo o tom, že o Slovanov a vysielacie práve k nim má záujem Netflix. A šuškanda sa stala realitou. Najdrahší seriál v novodobej histórii pôvodnej tvorby TV JOJ Slovania je od 9. júna dostupní na HBO Max.

Dvanásťdielny slovensko-ukrajinský seriál Slovania, ktorý sa nakrúcal v Žytomyri a v jeho okolí neďaleko Kyjeva, je fiktívnou rekonštrukciou historickodobro­družného príbehu zo 7. storočia nášho letopočtu v čase pred spojením slovanských kmeňov.

Zomrela Hana Zagorová, česká speváčka
Smutná správa z Čiech! Vo veku 75 rokov zomrela česká speváčka Hana Zagorová. "Hudobný svet plače," informuje CNN Prima News. Vo veku 75 rokov zomrela speváčka Hana Zagorová, interpretka mnohých nesmrteľných hitov a manželka operného speváka... Čítať ďalej
26 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik