Polícia: Našla telo 20-ročného mladíka, ktorý chcel preplávať Tisu
25 | 08 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Z Tisy v utorok (23. 8.) vylovili telo 20-ročného mladíka z okresu Trebišov, v rieke ho hľadali od nedele (21. 8.). TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Mladík sa rozhodol, že prepláva rieku Tisa až na jej maďarský breh. "Približne v strede rieky mu však už pravdepodobne došli sily, avšak nereagoval na krik kamarátov, aby sa vrátil naspäť, ale rozhodol sa, že na opačný breh dopláva," uviedla s tým, že mladík napokon zmizol pod hladinou.

Po tom, ako polícia prijala oznámenie, že v katastri obce Malé Trakany sa pravdepodobne v rieke utopil muž, prišli na miesto všetky záchranné zložky. Nájsť sa ho podarilo po tom, ako sa k hľadajúcim pridali potápači z košického pohotovostného policajného útvaru. "Obhliadajúci lekár nenašiel na tele nebohého známky cudzieho zavinenia a nariadil vykonanie pitvy," dodala Ivanová.

Pripravili prekvapenie pre Čaputovú na 1. septembra. Prevezme si ho?!
Slovenské Hnutie Obrody prostredníctvom sociálnej siete vyzýva na stretnutie pred Prezidentským palácom Slovenky a Slovákov na oslavu 30. výročia prijatia Ústavy SR Slovenky, Slováci a všetci lojálni občania nášho štátu slovenského! POZÝVAME... Čítať ďalej
25 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik