Veronika Remišová: Znížte teplotu, pomôžete Slovensku
21 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Každý z nás môže pomôcť!" Vyzýva Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie na sociálnej sieti. Vysvetlila ako!

Veronika Remišová sa 24. februára 2022, keď začala vojna na Ukrajine zverejnila status, kde informovala občanov Slovenskej republiky o tom, že spoločne s manželom sa rozhodli radikálne znížiť spotrebu plynu v domácnosti.

Tento čin vychádzal z presvedčenia, že každým jedným eurom za ruský plyn sa financuje vojna v Európe.

"Tento týždeň nám prišla faktúra za plyn - spotreba klesla o 40%. Dnes odporúčajú znižovanie teploty experti, aj všetky relevantné medzinárodné organizácie," zhodnotila Remišová 6 mesiacov po informácii z 24. februára.

"Znížiť nastavenú teplotu o pár stupňov je konkrétny krok, ktorý môže urobiť každý jeden z nás s cieľom pomôcť Slovensku znížiť spotrebu plynu, a tým chrániť pracovné miesta a prispieť k zníženiu cien plynu," vysvetlila ďalej.

"Každý z nás môže pomôcť!" Vyzvala občanov Veronika Remišová na sociálnej sieti.

Generál Jozef Viktorín: Vážení umelci, vyšli ste z národa, tak sa s ním nebojujte !
"Prepáčte, ale zistil som, že máme umelcov," píše generál Jozef Viktorín (Republika), ktorý v príspevku na sociálnej sieti reaguje na výzvu umelcov, aby Igor Matovič odstúpil. "Výzva, aby Matovič odstúpil je fajn, ale len pre tých, čo chcú, aby... Čítať ďalej
21 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik