Dlhoročný pár snov: V rodine Brada a Angeliny by ste vyrastať nechceli
21 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Manželstvo Angeliny Jolieovej a Brada Pitta sprevádzali škandály už od samého začiatku a nie inak je tomu aj po jeho konci. Obľúbený herec kvôli Angeline opustil Jennifer Anistonovú a zdalo sa, že sú pre seba stvorení. Pôsobili ako úplne dokonalý manželský pár. Teraz sa ale ukazuje, že ich problémy trvali dlho píše Denník Blask.

Osudový film

Brad a Angelina sa zoznámili pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci a ako o páre sa o nich začalo hovoriť v roku 2004, svadba prebehla v roku 2014, ale rozchod prišiel už v roku 2016. V súčasnej dobe dvojica zvádza liaty boj o opatrovníctvo ich šiestich detí. Dve z nich navyše herečka adoptovala ešte manželstvom s Bradom. Jedným z nich je syn Maddox, ktorého Angelina so svojim budúcim manželom zoznámila v roku 2004, vtedy bol ešte batoľa. Vzťah Maddoxa a Pitta bol pohodový a v roku 2006 ho oficiálne adoptoval. 

Zvláštny vzťah k deťom

Deti slávneho páru mali byť jednou z príčin rozpadu slávneho manželstva. Hovorí sa o tom, že „vládli“ ich domu.

Angelina na svojej rodine začala pracovať v roku 2002. Po nakrúcaní filmu Tomb Raider v Kambodži sa totiž rozhodla adoptovať miestnu sirotu a nezastavil ju ani nedávny koniec jej manželstva s Billym Bobom Thortonom. Malý Maddox sa od útleho veku zaujímal o zbrane a nože. V tejto vášni ho Angelina povzbudzovala - ona si mohla kúpiť prvé dýky, keď mala 11 alebo 12 rokov, píše Blesk.

Nedôvera Angelininho otca

Koho však Angelina nepresvedčila o tom, že je dokonalou matkou, bol jej vlastný otec John Voight. Po adopcii Maddoxa ju mal prosiť, aby vyhľadala odbornú pomoc. 

„Nikdy nebola normálna,“ uviedol na adresu vlastnej dcéry. Vzťah s otcom mala Angelina veľmi komplikovaný. Niesla totiž veľmi ťažko rozchod rodičov, po ktorom ju aj jej brata Jamesa vychovávala iba matka. Pred rokom herečka pre The Guardian prezradila, že jej matka rozvodom trpela. Navyše jej otec neplatil výživné, z čoho vzniklo mnoho problémov.

Ladislav Kamenický o koaličnej rade: Mám sa smiať, či plakať?
Eduard Heger na TB po zasadnutí koaličnej rady predstavil päť návrhov na zmeny v koalícii. Na jeden z nich - rozhodcovskú komisiu, reagoval na sociálnej sieti aj podpredseda Smeru, Ladislav Kamenický. Neveril vlastným ušiam "Namiesto riešenia... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Problémové dievča

Herečka bola navyše predčasne sexuálne vyspelá, už keď mala 14 rokov, nasťahovala sa do domu svojho šestnásťročného priateľa a rovno začala skúšať aj drogy. Podľa spisovateľa Iana Halperina mala byť v tom čase poslaná za školským psychoterapeutom, ktorý o nej uviedol, že inklinuje k antisociálnej psychopatii. Psychopatia je charakterizovaná nedostatkom empatie spojeným s používaním charizmy, manipulácie, sexu, násilia a zastrašovania, vysvetľuje Blesk.

Rozhodnutie nemať deti

To u Angeliny "padlo" v roku 2007 po matkinej smrti. Vtedy sa rozhodla, že si deti bude adoptovať. Brad mal však iný názor. Po tom, čo sa do seba zamilovali na nakrúcanie Pána a pani Smithových, pomohol jej adoptovať Zaharu a potom ju povzbudil, aby mala dieťa, ktoré je biologicky ich - Shiloh.

Prvé pukliny

Angelina a Brad počas manželstva pracovali a s rodinou "kočovali" po svete. Usadili sa v New Orleans a vo Francúzsku a mnoho času strávili po hoteloch. Vraj aj napriek domu v Hollywoode, prenajala si herečka apartmán v hoteli v LA. Ten vraj rezervovala pre svoju matku, keď bola chorá. Herečka tam mala chodiť tráviť čas. Už to sa Pittovi nemalo páčiť, so vzťahom sa stretával a chýbala mu pozornosť. Situáciu podľa Blesku riešil alkoholom.

Ona nad vínom, on pri pive

To prezradila v roku 2010 jedna zamestnankýň hotela, v ktorom bývali. V tomto čase sa už Angelina vrhla na charitu a svoju vášeň sa rozhodla preniesť aj na deti. Zaharu a Shiloh zala vzala so sebou do Etípie, aby videli lekárske centrum. A Maddox odišiel do Iraku, čo bol jeho narodeninový darček.

Sajfova rodina sa rozrastá - pribudol chlapisko
Manželia Veronika a Matej "Sajfa" Cifrovci sú po druhýkrát rodičmi. K dvojročnej Sáre pribudol braček Šimon Koloman. Aj nám ho šťastná mamička predstavila na svojom instagrame. Narodený 19. augusta ,,…a z troch sa stali štyria. Šimon Koloman... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ako v holubníku

U nich v rodine neexistovali žiadne pravidlá, okrem toho, že nikto deti neviedol k tomu, aby si nachádzali priateľov aj inde ako medzi členmi rodiny. Maddox napríklad jednu dobu hovoril po francúzsky, hoci okrem matky a brata Paxa mali všetci s týmto jazykom problém.

Shiloh zase nejaký čas zodpovedala iba tým, ktorí ju oslovili Johna a obliekala sa výhradne do chlapčenských šiat. Vraj ju k tomu priviedlo nadšenie z filmu Peter Pan, informuje Blesk s tým, že od nich ušli takmer všetky opatrovateľky - nepáčil sa im životný štýl ich rodiny.

Stravovacie návyky a pestúnky

Jedna z pestúnok vraj skončila kvôli tomu, že deti trvali na pizzi alebo čokoláde na raňajky a užívali si diétu nezdravého jedla. Hlavne im vraj chutili chrumky. Podľa zdrojov Daily Mailu sa počet pestúnok pohyboval medzi šiestimi a deviatimi. Každá mala na starosti jedno z detí. Pestúnky sa každého pol roka u detí striedali, aby medzi nimi nevzniklo príliš silné citové puto. V poslednom roku ich manželstva sa prisťahoval Angelinin brat James. Toho najali šéfa tímu pestúnok. Stal sa Angelininou veľkou oporou.  

Bozk súrodencov

Odohral sa v roku 2000 na oscarovom červenom koberci. Angelina s bratom ukázali bozk, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani rozvášnený pár. James mal v dome navyše rozdúchávať napätie, ktorého tam bolo dosť aj bez neho.

V súťaži krásy tromfla aj Ivanu Trumpovú!
Má 71 rokov, ale keď generácii jej rovesníkov poviete meno Emília Lörinczová, budú vedieť, že to je Slovenka, ktorá na súťaži krási "predbehla" Ivanu Trumpovú, vtedy ešte Zelníčkovú. Dnes ju môžeme poznať z JOJkárskej Súdnej siene. Predstavila ju... Čítať ďalej
20 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Rozvod deťom nepomohol ...

Od rozchodu páru navštevujú deti súdom nariadenú terapiu. V sprievode ochranky potom pendlujú medzi svojimi bojujúcimi rodičmi. Deti sú v primárnej starostlivosti Jolieovej, Pitt ich vída na určitý počet hodín v školský deň a každý druhý deň cez víkendy a sviatky. Súd už musel riešiť také veci, ako napríklad to, že Pitt potrebuje mať telefónne čísla svojich detí, aby s nimi mohol hovoriť a písať im textové správy bez toho, aby ich matka do konverzácie zasahovala a dohliadala na ňu.

Čo bude ďalej?

Pre Pitta je tak zatiaľ jedinou útechou to, že ako deti rastú, môžu si samy vyberať, kde as kým chcú tráviť svoj čas. Práve tak zakúpil dom v Carmel a dúfa, že rodinnú pohodu konečne dosiahne práve tu. 

Naopak Jolie dúfa, že už sa zase bude môcť čoskoro vrátiť k nomádskemu spôsobu života, v ktorom jej tento spôsob rozdelenia starostlivosti o deti bráni. Zatiaľ to vyzerá, že kvôli Pittovi bude musieť zostať v Los Angeles až do doby, keď bude všetkým deťom 18 rokov. A súdna bitka navyše nie je ani zďaleka na konci….

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik