Peter Pellegrini premiérovi Hegerovi: Predstúpte!
17 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Eduard Heger opäť prehovoril na sociálnych sieťach. Textom, ktorým sa snaži len prekryť skutočnosť, že sa mu rozpadá nielen koalícia, ale aj štát pod rukami. Iba znôška prázdnych rečí a nevyberaných útokov, namiesto riešenia problémov," tvrdí Peter Pellegrini. Reaguje tým na odkaz premiéra Eduarda Hegera, ktorý je presvedčený, že Pellegrini je ako politik v demokracii neakceptovateľný.

"Hoci sa dnes podľa Hegera Pellegrini snaží od strany SMER-SD odtŕhať ako sa len dá, nezaprie v sebe rovnakú DNA," napísal okrem iného premiér Eduard Heger na sociálnej sieti, kde jeho príspevok začínal slovami "Pelle ďakuje".

Heger začal predvolebnú antikampaň: Pellegrini je ako politik v demokracii neakceptovateľný
“PELLE ĎAKUJE”. Takto začal svoj status na sociálnej sieti predseda vlády SR Eduard Heger. Tak sa zdá, že aj podľa premiéra sú predčasné voľby už na spadnutie, a tak pomaly a nenápadne začína volebnú kampaň. Vlastne v tomto prípade antikampaň proti... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Peter Pellegrini reaguje na premiéra Hegera a nič mu nedaruje

"Eduard Heger opäť prehovoril na sociálnych sieťach. Textom, ktorým sa snaži len prekryť skutočnosť, že sa mu rozpadá nielen koalícia, ale aj štát pod rukami. Iba znôška prázdnych rečí a nevyberaných útokov, namiesto riešenia problémov. Na ľudí sa doslova valí sociálna katastrofa v podobe rastúcej inflácie, rekordného rastu cien potravín a energií a čo robí tento figový list Matoviča?" Pýta sa Pellegrini.

Čo vytýka expremiér Pellegrini, súčasnému premiérovi Hegerovi?

"Lekári sa mu búria, hrozí, že ľudí nemá kto liečiť a on hrá pofidérne hry s lekármi a zdravotnými sestrami. Namiesto okrúhleho stola, za ktorým budú sedieť všetci predstavitelia zdravotníckych organizácií, namiesto záchranného balíka ponúka oddelené rokovania. S jasným cieľom rozoštvať lekárov a sestry," píše v prvom bode Pellegrini.

"Politickú krízu, kde hrozí koniec jeho vlády rieši spôsobom, že na rokovania koalície prinesie komunikačný manuál na sociálne siete. To už nie je len nepochopenie celej situácie, ale politická negramotnosť Eduarda Hegera," uvádza v druhom bode.

"Samosprávy sa mu búria protestami na uliciach. O chvíľu ich cena energií doženie k riešeniam ktoré budú mať tvrdý dopad na životy ľudí. V hre je aj možnosť, že sa budú zatvárať školy a škôlky. A čo robí predseda vlády? Odkáže zúfalej samospráve, že s nimi komunikuje," píše v treťom bode.

"Pekári mu odkazujú, že im skrachujú pekárničky a ceny chleba a pečiva porastú závratným tempom. Čo robí Heger? Tvári sa, že to nepočul," dodáva v štvrtom bode.

Belousovová si podala Zelenského: Z civilistov si spravil živé štíty!
Súčasný svet je skutočne zvláštny. Teda nielen svet, ale aj ľudia v ňom. A najmä tí, ktorí sa rozhodli robiť politiku. Patrí medzi nich aj ukrajinský komik Volodymyr Zelenskyj, ktorý sa vo svojej vlasti stal dokonca prezidentom! A ešte akým... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Tibor Malý

Heger je podľa Pellegriniho mužom prázdnych fráz a preto ho žiada o jeden jediný krok

"To je predseda vlády týchto dní. Muž prázdnych fráz, neschopnosti ponúkať riešenia, ktoré ľudia potrebujú. Človek, ktorý nemá elementárne predpoklady viesť štát. Z prázdnych rečí sa nikto nenaje. Mohol by však urobiť jedno a pomôcť celému Slovensku. Nech nájde odvahu, politickú česť a predstúpi pred parlament a požiada o dôveru. To je jediný krok, ktorý od neho slovenská spoločnosť očakáva. Takže pán Heger využite ju!" Vyzýva Pellegrini na sociálnej sieti premiéra Eduarda Hegera.

Vojnová hystéria začína pripomínať tú pandemickú
Vojnová hystéria mi trochu začína pripomínať tú pandemickú... Aj vtedy právo ustúpilo politike. Skonštatoval na sociálnej sieti redaktor Dag Daniš. Začína sa právny stredovek? "Je choré, aby mohla Rada EÚ ľuďom zablokovať majetok a bankové účty -... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik