Ondrej Brzobohatý otvorene o svojich láskach: Odkaz Taťáne! A čo Písařovicová?
17 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Skladateľ, textár, hudobný producent, herec a syn slovenskej herečky Hany Gregorovej v jednej osobe Ondřej Gregor Brzobohatý (39) o svojom súkromí príliš nehovorí. Teraz ale urobil výnimku! Priznáva, že s Danielou  Písařovicovou našiel niečo zvláštne. A čo Taťána? 

V novej epizóde talkshow Face to Face sa Ondrej GregorBrzobohatý neobvykle rozhovoril. Zaspomínal napríklad na deň, keď zomrel jeho otec, slávny herec  Radoslav Brzobohatý (†79) – 12. septembra 2012, pripomína český Blesk

Vtedy sa Ondrej prebudil a mal asi 20 zmeškaných hovorov od svojej sestry Roly (43).  „Ondro, choď rýchlo do IKEMu, otca tam vezú, niečo sa deje,“ povedala bratovi, ale viac informácií mu neodovzdala. 

Orgány Anne Hecheovej budú pomáhať iným
Iba 53 ročná hollywoodska herečka Anne Hecheová utrpela 5. augusta pri ťažkej autonehode zranenia nezlúčiteľné so životom. Neskôr ju po konštatovaní klinickej smrti odpojili od prístrojov, informuje portál The Guardian. Darcovstvo orgánov Jej... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Do nemocnice to už nestihol

Ondrej teda zavolal do produkcie seriálu Gympl, ktorý vtedy nakrúcal, že v ten deň nepríde, nasadol do auta a uháňal do nemocnice. „A potom si pamätám, že mi volal David Klein, syn Dušana Kleina. A tá veta znela presne takto: ,Ja vás zdravím, Ondrej, je mi to veľmi ľúto, ale vášho otecka sa nám nepodarilo zachrániť,'“ popísal. 

Herec bol práve v Prahe na Budějovickej. Telefón zahodil do auta, zhlboka dýchal a nemohol tomu uveriť. „Ako keby bola zrazu nejaká chyba v Matrixe. Zastavil sa čas, vesmír vytvoril situáciu, ktorá je úplne absurdná. Deň predtým som s ním hovoril.“ spomínal. 

Radoslav Brzobohatý mal v deň svojej smrti súhrou náhod točiť svoju smrť v seriáli Rozprávěj. Hane Gregorovej (69), Ondrejovej matke, potom smutnú správu zatelefonoval sám syn. 

Dnes už má to najhoršie za sebou a naopak si užíva nevídané šťastie. „Cítim sa byť šťastný. Som nadšený, že mi to hviezdy dopriali, že som našiel odvahu sa touto cestou vydať,“ pochvaľuje si po búrlivom rozvode s modelkou Taťánou Kuchařovou (34). 

Predpovede Baby Vangy na rok 2022: Stane sa Putin pánom sveta?
Čo sa splnilo a aké pohromy nás ešte čakajú? Mnohí na bulharskú jasnovidku nedajú dopustiť a niektorí jej predpovede berú z rezervou. V každom prípade každý si rád prečíta jej prognózy do budúcna a stihla ich veru neúrekom. Keď v roku 1996 zomrela,... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Osudová Daniela

A ako sa vlastne so svojou novou láskou, moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), dali dokopy? Skoro to znie ako osud... „ Ja som bol na derniére hry Rozlúčka z Donom Quijotom, alebo tak nejako to bolo, kde hrá môj kamarát Ondra Brousek Sancho Panzu, a on tam povedal takú vetu – dve nešťastné lásky tvoria jednu šťastnú. A na tej derniére som bol s Danielou... A v tej chvíli sme sa na seba obaja pozreli,“ rozprával. 

Dvojica si vraj rozumie natoľko, že si podľa Ondreja každý človek vo svojom podvedomí praje, aby niekoho takého našiel. A láska vraj prišla aj v ten pravý čas. Herec je rád, že sa tak stalo teraz, a nemusel čakať napríklad päť alebo desať rokov po rozvode. 

O živote s Taťánou

O svojej bývalej manželke Taťáne hovoriť stále nechce. „Je to čerstvé. Ešte som nedospel k nejakej sumarizácii. Pravdu poznáme len my dvaja,“ nechal sa počuť. 

Na manželstvo však rozhodne nespomína nijako zle. „Mám úctu k životu, ktorý som viedol s Taťánou. Vážim si každý rok, ktorý som po boku Taťány prežil. Mňa by ani nenapadlo to týmto spôsobom nejako znehodnocovať. Aj to je dôvod, prečo som o tom hovoriť nechcel, pretože si to nezaslúžime – ani jeden z nás,“ vyhlásil s tým, že si svoju bývalú lásku dodnes váži. 

Priateľstvo Štaidla s Gottom rozbila ... žena (FOTO)
Za všetkým hľadaj ženu, hovorí príslovie a nebolo tomu inak ani v tom, že dlhoroční spolupracovníci a dobrí priatelia Karel Gott A Ladislav Štaidl sa "rozkamarátili" kvôli žene. Bola ňou Iveta Bartošová, píše Azet.sk Rok 1986 „Láďa sa zamiloval... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik