Belousovová si podala Zelenského: Z civilistov si spravil živé štíty!
17 | 08 | 2022 I Tibor Malý

Súčasný svet je skutočne zvláštny. Teda nielen svet, ale aj ľudia v ňom. A najmä tí, ktorí sa rozhodli robiť politiku. Patrí medzi nich aj ukrajinský komik Volodymyr Zelenskyj, ktorý sa vo svojej vlasti stal dokonca prezidentom! A ešte akým výnimočným, pretože po vpáde ruských vojsk do Ukrajiny dostal pomenovanie – sluha národa. Aký je to „sluha národa“ píše v statuse naša expolitička Anna Belousovová.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj od začiatku ruskej invázie nielen vyzýva štáty EÚ a USA k stále väčšej a väčšej pomoci, finančnej aj vojenskej, ale pozornosť sa tiež snaží upriamiť na ruského agresora a utrpenie svojho ľudu. Expolitička Anna Belousovová, ktorá je v súčasnosti šéfkou strany Národ a Spravodlivosť, však vidí Zelenského v inom svetle ako „sluhu“ národa. Tak, ako sa Zelenskyj správal hneď od začiatku sa totiž „sluha národa“ nespráva.

Takého vodcu národa by hnala kade ľahšie

„Ukrajinský prezident Zelenskyj: Naschvál sme ľudí nevarovali pred ruskou inváziou, inak by nás Putin obsadil za tri dni. Čítam dobre?!?!? On sa vlastne chváli tým, že si urobil z civilného obyvateľstva živé štíty!“ krúti Belousovová hlavou nad krokom ukrajinského prezidenta, podľa ktorého to spravil preto, aby nevypukol chaos.

„No neviem ako Ukrajinci, ale ja by som takého vodcu národa hnala kade ľahšie. Každý normálny a zodpovedný prezident by v prvom rade podnikal také kroky, aby ušetril životy civilov!“ konštatuje jasne exnárodniarka, podľa ktorej je hrozná každá vojna.

Zelenskyj by mal priznať pravdu
Politico: Zelenskyj musí priznať, že Amnesty International má pravdu o zločinoch ukrajinských ozbrojených síl. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dostal radu, aby priznal pravdu Amnesty International, ktorá obvinila ozbrojené sily Ukrajiny... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Milan Laca

„No pre politikov by malo platiť: Vo vojne bojujú armády!!! Robiť živé štíty z civilov môže len ten, ktorému nejde o národ. Je iné byť priamo v oblasti bojov a iné robiť si v čase vojny fotečky v ateliéri, kde sú vojnové len kulisy,“ dodala na záver statusu Anna Belousovová.

A ako na jej slová zareagovali bežní Slováci? Ani oni nemali pre „sluhu“ ukrajinského národa vľúdne slovo.

Vojenský analytik: Putin na Ukrajine urobil to, čo mala už dávno urobiť EÚ, NATO a OSN (VIDEO)
Vojna na Ukrajine je niečo, čo je rozhodne odsúdeniahodné, lenže prečo vznikla sa na verejnosť dostáva len veľmi ťažko. Informácie o tom sú totiž nežiadúce, a kto ich šíri má problém. Kto sa ale nebojí povedať pravdu je český podplukovník v zálohe... Čítať ďalej
10 | 08 | 2022 | Tibor Malý

„Najväčší vojvodca, ktorý sa vyhol prezenčnej službe z dôvodu viery...“ napísal Peter Staško. „Miláčik národa a hlavne feťáckych lídrov EU!“ pridal Ján Hlaveň. „Ja by som ho nehnal, jednoducho by som ho postavil k múru ako Rumuni jedného pána s manželkou!“ vyjadril sa Anton Kovarský.

„To už povedali niektorí generáli NATO z Nemecka, lebo žijem v meste Ulm, kde je centrála pre NATO. Povedali, že Zelenskyj skončí ako vrah vlastného národa, lebo žiadna krajina sveta NESMIE bojovať s velesilou. To je jasná smrť,“ uviedla poriadne ostro Olga Lavundi.

Zelenskyj: Zámerne sme ľudí pred inváziou nevarovali. Do troch dní by bolo po vojne
Ukrajina zámerne ľudí nevarovala pred hrozbou ruskej invázie, uviedol Zelenskyj v rozhovore pre The Washington Post. Ak by Kyjev vopred varoval ukrajinských občanov pred možnosťou ruskej invázie, rozšírila by sa na Ukrajine panika a Rusko by... Čítať ďalej
17 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik