Už sa opičí! Juraj Krúpa žiada obmedziť víza pre Rusov
17 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Kým Európske hlavné mestá sa rozchádzajú v otázke vstupu pre Rusov a nemecký kancelár Olaf Scholz povedal, že nepodporuje celoeurópsky zákaz cestovania pre ruských občanov, Juraj Krúpa, poslanec NR SR, odídenec z OĽaNO "ide" opačným smerom. Rusov by rád poslal mimo Európy. Aj v tomto prípade použil slovník sebe vlastný.

„Toto nie je vojna ruského ľudu, ale je to vojna Vladimíra Putina,“ povedal Scholz na pondelkovej tlačovej konferencii v Osle. Dodal, že „je pre nás dôležité pochopiť, že z Ruska uteká veľa ľudí, pretože nesúhlasia s ruským režimom," píše Hlavný denník.

Scholz o zákaze turistických víz do Ruska: Nie!
Európske hlavné mestá sa rozchádzajú v otázke vstupu pre Rusov, píše Politico. Nemecký kancelár Olaf Scholz povedal, že nepodporuje celoeurópsky zákaz cestovania pre ruských občanov. „Toto nie je vojna ruského ľudu, ale je to vojna Vladimíra... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Juraj Krúpa má iný názor a Rusom odkazuje šťastnú cestu a príjemný pobyt, dorogyje továrišči!

"Obmedziť vydávanie víz ruským turistom by malo aj Slovensko," myslí si Juraj Krúpa a v príspevku na sociálnej sieti žiada o prehodnotenie vízovej politiky voči Rusku.

"Potom, ako sa ruskí "turisti" začali venovať dovozu novičoku do Európy a vyhadzovať do vzduchu muničné sklady trebárs vo Vrběticiach, prišiel čas prehodnotiť vízovú politiku voči krajine, ktorá navyše Slovensko označila za nepriateľský štát!" Píše Krúpa.

"V praxi to znamená, že víza by mali dostávať občania Ruskej federácie iba vo výnimočných a odôvodnených prípadoch," vysvetľuje.

Rusov posiela na rekreáciu do Afganistanu, Sýrie a Iránu

"Vo veľmi odôvodnených prípadoch. Veď ak je Európa zhnitá a umierajúca, ako to oficiálne tvrdia ruskí politici a ruské médiá, môžu sa ísť Rusi rekreovať kľudne do takých vychýrených destinácií, ako sú Severná Kórea, Myanmarsko, Irán, Afganistan, prípadne Sýria," tvrdí Krúpa.

"Šťastnú cestu a príjemný pobyt, dorogyje továrišči!" Praje v závere príspevku na sociálnej sieti Juraj Krúpa, poslanec NR SR.

Blaha: V Denníku N musia od zúfalstva vyskakovať z okna
Zmena sa blíži! A už to tušia aj v N-ku. Toto skonštatoval na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha, keď si pozrel výsledky najnovšieho volebného prieskumu. Ten si dal urobiť priamo Denník N. "Dali si urobiť volebný prieskum a... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik