Robert Fico: U Kičuru našli tí zadubenci a klamári v NAKA iba ak z koláča dieru!
16 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

NAKA klame, tvrdí vo videu na sociálnej sieti predseda Smer-SD po nedávnom vyjadrení o tom, že Kajetán Kičura vlastní zlaté tehly a vysvetľuje "omyl", ktorého sa elitná vyšetrovacia jednotka dopustila v prípade bývalého šéfa štátnych hmotných rezerv.

Zlaté tehly sú mýtus

"Súčasná vláda sa už od roku 2020 snaží udržať mýtus zlatých tehál v sejfe doma u bývalého predsedu štátnych hmotných rezerv Kajetána Kičuru. Druhá strana na tieto klamstvá vždy trpezlivo odpovedá, že Kajetán Kičura nikdy nemal doma žiadny sejf a že nikdy nevlastnil žiadne zlato," vysvetľuje líder Smeru, podľa ktorého je NAKA v hlbokej kríze, keď zase vytiahla tento mýtus.

Čo je cieľom tohto klamstva?

Robert Fico si myslí, že toto má jediný účel - znevážiť jeho samého, keďže tvrdí opak. Fico požiadal o vyjadrenie aj samotného Kičuru. Ten sa, prirodzene bojí verejných vystúpení, nakoľko nechce, aby jeho vysvetlenia sudcovia považovali za kolúzne správanie. 

Fico rozdrvil Matoviča. Sulík nech sa aj sfetuje (VIDEO)
Bývalý trojnásobý premiér a predseda strany SMER-SD Robert Fico po nedeľňajšej diskusii „V Politike“ na TA3 odpovedal moderátorke na otázku, čo bude nasledovať po prázdninách, keďže Matovič aj po ultimáte zo strany Sas, ostáva ministrom. Jeho... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Aká je teda pravda?

"Kajetán Kičura nikdy nekupoval ani nevlastnil žiadne investičné zlato a ani nikdy žiadne zlato neskrýval u seba doma a ani u neho nebolo nájdené. NAKA pri brutálnych útokoch proti Kičurovi otvorila aj bezpečnostné schránky v slovenskej banke, ku ktorým mal spoločne so svojím otcom Ing. Rudolfom Kičurom dispozičné právo," objasňuje Fico.

Nie je Kičura, ako Kičura

"A nebol to Kajetán Kičura, vy zadubenci a klamári v NAKA, ale podnikateľ Ing. Rudolf Kičura, ktorý si legálnym prevodom z účtu, legálnymi financiami kúpil investičné zlato od banky, v bezpečnostnej schránke ktorej si ho nechal uložené. Ing. Rudolf Kičura nebol nikdy obvinený a o legálnom pôvode investičného zlata svedčí skutočnosť, že po jeho smrti bolo súčasťou dedičského konania. Kajetán Kičura nie je v tomto prípade ani dedičom," upozorňuje predseda Smeru a pripomína, že Kajetánovi Kičurovi nedovolili z väzby ani ísť na pohreb vlastného otca. 

https://www.hlavnydennik.sk/2022/08/15/dag-danis-zakazane-media-su-spat-je-to-dobra-sprava

"NAKA klame. Kajetán Kičura nikdy nekupoval, nevlastnil ani nezdedil žiadne zlaté tehly. To je všetko, čo sa k tejto včerajšej úbohosti Hamranovcov dá povedať," uzatvára Fico svoje video.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik