Novisedlák bude obhajovať primátorský post v Stupave
16 | 08 | 2022 I TASR

Súčasný primátor Stupavy Peter Novisedlák sa bude v jesenných komunálnych voľbách uchádzať o predĺženie svojho mandátu. Opätovnú kandidatúru na šéfa stupavskej samosprávy potvrdil pre TASR.
      

"Budem kandidovať ako nominant strany SOM Slovensko. Do volieb pôjdem aj s tímom kandidátov na poslancov mestského zastupiteľstva," uviedol pre TASR. Program chce zverejniť na začiatku septembra na stránke www.timprestupavu.sk.
      

Spojené samosprávne voľby do orgánov miest a obcí a orgánov samosprávnych krajov sa uskutočnia v sobotu 29. októbra. Kandidátne listiny sa môžu podávať do 30. augusta. Volebná kampaň už beží a skončí sa 48 hodín predo dňom konania volieb.

O post primátora Skalice sa bude uchádzať Oľga Luptáková
O post primátora Skalice sa bude v jesenných komunálnych voľbách uchádzať Oľga Luptáková. Kandidátka o tom informovala na sociálnej sieti. "V nadchádzajúcich spojených voľbách budem kandidovať na primátorku Skalice a budem sa uchádzať aj o... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | TASR/Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik