Nepríjemná návšteva: NAKA u Pčolinského advokáta
16 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Ondrej Urban je právnym zástupcom bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského. Topky priniesli informáciu, že NAKA zasahuje v kancelárskych priestoroch tohto advokáta.

Elitní policajti v akcii

Na mieste je podľa Topiek niekoľko desiatok policajtov, aj advokát Peter Erdős. 

"Som tu v zastúpení Slovenskej advokátskej komory, nakoľko som bol orgánmi činnými v trestnom konaní prizvaný, aby sme sa zúčastnili prehliadky priestorov advokátskej kancelárie. Dôvody, pre ktoré orgány túto prehliadku vykonávajú, nemôžem špecifikovať," uviedol Erdős.

Horšie to už nebude? Omyl, vážení. Chlieb bude luxusný tovar
Inflácia sa oproti minulému mesiacu zase o čosi zvýšila, a to dvihlo ceny doslova všetkých tovarov a služieb nie len na Slovensku. Topky prinášajú aj medziročné porovnanie cien. Nezdraželo všetko! Portál však pripomína, že oproti minulému mesiacu... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Nevidí súvis

"Dozvedel som sa o tom z médií, nijako to nesúvisí s mojím prípadom," uviedol Pčolinský po tom, ako ho kontaktovala redakcia Topiek. Situáciu bude redakcia HD naďalej sledovať.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik