"Mladý" Weiss: Stále sa nezmestí do kože?
16 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

Slovanista Vladimír Weiss (32) s nálepkou "problémový" zase raz dokázal, že si ju zrejme nevyslúžil ukážkovým správaním sa na verejnosti. Pluska ho nachytala, ako zablokoval chodník A nebol pritom v spoločnosti manželky. 

Pred kaviarňou

Do jeho nesprávne zaparkovaného auta nasadla neznáma blondínka a spolu niekam odfrčali, informuje Pluska. Jej reportér futbalistu stretol pri odchode z kaviarne rohu Vajnorskej a Bajkalskej ulice. Zvláštne znamenie - neprehliadnuteľné tetovania, ale aj bandáž na nedávno zranenej nohe. 

Že by to bola príčina?

Jeho mercedes AMG G.63 zaparkoval na mieste, kde nemal čo robiť - v strede chodníka a pod tabuľou so zákazom parkovania, pretože je tam vjazd z garáží. Prehliadol aj zebru, pri ktorej zaparkoval. Mal šťastie, že ho nik nenahlásil, hoci pár mamičiek s deťmi jeho luxusného tátoša obísť muselo. Ušetril minimálne päťdesiatku za pokutu.

Priateľstvo Štaidla s Gottom rozbila ... žena (FOTO)
Za všetkým hľadaj ženu, hovorí príslovie a nebolo tomu inak ani v tom, že dlhoroční spolupracovníci a dobrí priatelia Karel Gott A Ladislav Štaidl sa "rozkamarátili" kvôli žene. Bola ňou Iveta Bartošová, píše Azet.sk Rok 1986 „Láďa sa zamiloval... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Blondínke to nevadilo...

Že to nebola jeho zákonitá, je isté - deväť rokov je ženatý s vnučkou bývalej političky Kataríny Tóthovej, ktorú si pamätáme z Mečiarovej éry. Kto teda bol blondínka, ktorá k nemu nasadla a spoločne odišli, Pluska zatiaľ nezistila.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik