Exminister zdravotníctva: Absurdná tragédia pokračuje. Radšej keby tu vládol Lucifer
16 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Toto si Slovensko nezaslúži! Skonštatoval exminister zdravotníctva Tomáš Drucker na sociálnej sieti. Táto vláda nemá nárok na existenciu. Každá hodina navyše sú len ďalšie brutálne škody na hospodárstve, dôvere ľudí a budúcnosti celej krajiny, dodal.

"V televízii rozprávajú, že chcú zdaniť energetické firmy. Pripomínam, že s tým Matovič machroval už v máji, a potom im odpadlo od chuti. Medzitým Slovnaft veselo brutálne zarába na lacnej ruskej rope na úkor slovenských spotrebiteľov," rozohnil sa Drucker.

Dodal, že "minister pôdohospodárstva Vlčan zastropoval ceny potravín tak, že maslo, ktoré stálo 2,30 po zastropovaní stojí 4,30. Rokovanie s lekármi a sestrami sa odložilo na neurčito, lebo slovenské zdravotníctvo síce nemá ani lekárov ani sestry, ale chlapci a dievčatá z vlády nemajú čas, lebo musia písať statusy. A napokon, som zvedavý komu budú nadávať, keď ľuďom prídu nové zálohy za energie, s ktorými vláda tiež neurobila nič."

Toto si Podľa Druckera Slovensko nezaslúži. Táto vláda nemá nárok na existenciu. Každá hodina navyše sú len ďalšie brutálne škody na hospodárstve, dôvere ľudí a budúcnosti celej krajiny.

Zdravotníctvo kolabuje: Zatrasie sa stolička pod ministrom Lengvarským?
Premiér Eduard Heger sa zrejme rozhodol pre upratovanie na ministerstve zdravotníctva. V najbližších dňoch sa totiž plánuje stretnúť s ministrom Lengvarským. Zdravotnícka implementačná agentúra Do jej vedenia na začiatku augusta dosadil minister... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Postrehy čitateľov

Niektorí jeho čitatelia s ním však nesúhlasia. Dáška Trojčák Debnárová pod ministrov status napísala: "Presne toto si Slovensko zaslúži. Viac ako 30 rokov po voľbách sme skončili 200 rokov za opicami, lebo sme v každých voľbách volili "menšie zlo", až sme si v tých posledných voľbách zvolili satanistickú liberálnu čvargu, ktorá nás už len kopne do zadku pred tým príslovečným skokom do priepasti."

S jej názorom na súčasnú vládu mnohí súhlasia. Aj Branko Slobodník: "Je mi úplne jedno, kto tu v budúcnosti bude vládnuť, len nech je to niekto, kto to bude vedieť!"

A Ivetka Raczová: "Keby tu vládol aj lucifer, mi je jedno,,,len nech Slovensko dostane z týchto sr.čiek."

Sulík: Toto nie je osobný spor! Igor nie je spôsobilý byť členom vlády
Toto nie je osobný spor! S Igorom Matovičom sa kultivovane vládnuť nedá! Strana SaS takto vysvetľuje na sociálnej sieti svoje rozhodnutie odísť z koalície a aj z vlády. "Napriek našej snahe o kultivované a konštruktívne vyriešenie koaličnej krízy... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik